Főoldal

Belenéztünk egy Csodálatos Kisvárosi Illúzióba

Ha péntek, akkor jelentkezik a Supernatural és a Smallville, a péntekre káros páros. A CW zászlóshajója felvértezve a "mi szeretnénk, ha jövőre is folytatódna - mert nem tudjuk mivel pótolni, ja és köszi, hogy ti mégis csináltatok nekünk hatodik évadot, mikor lezártatok tavaly mindent" sorozatával. Belenéztünk a főcímig tartó részekbe és most elmondjuk két mondatban mit gondolunk róluk.


SMALLVILLE
Az utolsó évad. Másfél perces összefoglalást kaptunk az eddigi tíz évből - fogjuk rá, hiszen voltak első évados, sőt pilotból származó jelenetsorok is, meg ötödik évadból valóak is, és így tovább. Engem már itt kilóra megvettek pedig itt csak azt mutatták be, hogy Clark milyen hőstetteket vitt végbe az elmúlt években és hogy hogyan került lépésről lépésre egyre közelebb a végzetéhez. És most a Smallville utolsó évadáról.
Ezt követően még 6-7 perc következett. Clark padlót fogott. Ott feküdt, hasában a törrel. Lois odament hozzá, de Clark már egy másik világban volt. Láthattuk "Lexet", és Clark sírját is. Beszélgetett Jor-El-lel, de már tudta, hogy mi a dolga és hogy nem halhat meg. Lois kihúzta a tőrt a hasából és Clark felpattant miután egyedül maradt - igen, Lois egyértelműen tudja már a titkát-, mint egy igazi hős. Óriási jelenet, gyönyörűen fényképezve.
A főcím. Öten maradtak, de ebből egyikük csak visszatérő lesz (Clark, Lois, Tess, Oliver és Chloe). Az új főcímben vannak új jelenetek, szívbe markoló pillanatok, szexi Erica Durance momentumok és néhány adag hősködés, a legenda eddig bemutatott apró elemei. Bejövős, de hát melyik nem?

SUPERNATURAL
A legfontosabb, hogy nem volt "Előző részek tartalmából", illetve nem úgy, ahogy azt korábban megszokhattuk. Ráadásul nem is AC/DC-vel nyitott, hisz az nem is illet volna igazán az új irányvonalhoz, de szerencsére nekem abszolút bejött a "Beautiful Loser" Bob Seger-től. Bepillantást kapunk Dean életébe és láthatjuk, hogy hiába telt el már egy év az előző finálé óta ő azért tudja mi lapul a sötétben. Teljes részes kritika még ma este várható.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék