Főoldal

Belenéztünk az ÚJoncokba!

Hat sorozat, három visszatérő és három vadonatúj elosztásban. A visszatérőkről lesz külön poszt (HIMYM s6. péntek, Chuck s4 péntek, Castle s3 jövő péntek), míg az újoncokról alkotott legelső benyomásunkat most osztjuk meg veletek. A három újoncból viszont 100%, hogy az Event maholnap megfogja kapni a maga írását, a többiek pedig hétvége felé várhatóak.


HAWAII-5-O
Talán a legjobban várt CBS sorozat volt idén. Hogy miért? Túl a remek szereposztásán és azon, hogy kik jegyzik minden adott volt, hogy kivételesen egy sikeres remake-kel álljanak elő a készítők. Van főcíme, ez is pozitívum. Ráadásul a nyitójelenet mintha valamiféle történetet vetítene előre, ami ugyancsak kevés sorozat sajátja - minden irónia nélkül, a poén jegyében mondva.

A Hawaii-Five-O tipikusan az a sorozat, amelynek a pilotja mindenképp megnézős lesz, de utána csakis magyar nyelven fogom követni.


MIKE  & MOLLY
A Két pasi meg egy kicsi "kövér" változata. Nem röhögni, valóban az. Tipikus sitcom. A nyitójelenetben például kajáldában vagyunk, ahol poénkodnak Mike súllyával. Meglepő mód, mi? Aztán megimsertük Sookie-t... akarom mondani, Molly-t, aki épp edzésben volt mikor az anyja felbukkant fncsi falatokat majszolva. Eltudom képzelni miről szól a többi 15 perc...

Egy részre bepróbálandó, bár az első percek alapján nem éreztem benne semmi egetrengetőt.


EVENT
A végére hagytam a legfinomabbnak ígérkező falatot. Az évad legjobban várt sorozata. Az első 20 másodperc annyira magával ragadó, hogy itt már látott képi anyag után is kimerem jelenteni: Az Event az idei évad új kedvence, végig nézős sorozat lesz. Az események sűrű forgatagának közepében találjuk magunkat. Majd visszaugrunk 23 percet a nyugalminak távolról sem nevezhető állapotba, ahonnan még mindig van visszább, 11 nappal korábban. Kérem szépen egy ilyen rajt kit nem tud meggyőzni? Persze még semmit sem látunk a történetből, de már a puszta nyitány beszédesebb.

A cím kiírásnál nem is bírtam tovább nézni. Egyszerűen kilóra meglettem véve. Ma vagy holnap jön a rendes írás a sorozatról.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék