Főoldal

Rejtélyes sztárok

Múlt hétfőn tűzte műsorára az RTL Klub a népszerű J.J.Abrams sorozat folytatását. Rövid exkluzív interjú következik a Rejtély (Fringe) című széria egyik legkedveltebb és legnépszerűbb (magyar)hangjával, Seszták Szabolccsal, akit többek között Joshua Jacksonnal való viszonyáról és a második évadbeli különbségekről faggattunk.

Mégegyszer, nagyon szépen köszönjünk Szabinak a gyors válaszokat.
- Milyen ennyi év után újra Joshua Jacksont szinkronizálni?

- A kérdés nem teljesen jó:) Ugyanis a Dawson óta is több filmben szólaltattam meg J.J-t. Egyébként meg elfogult vagyok vele, már az első "találkozásunkor" közös nevezőn voltunk és ez pedig még a múlt évezredben volt:)
Jó dolog az ha nem kell rátenni vagy visszavenni magadból....na, őt csinálni ilyen. Egy figurát pedig aki hozzád nőtt, mindig hálás feladat szinkronizálni.


- Látsz-e különbséget a Dawsonos és a mostani színészi játéka között?
- Persze, sokkal érettebb lett de el kell ismerni, hogy a kezdetekben is jó volt a játéka.

- Mi a véleményed magáról a sorozatról?
- A Rejtélyt nagyon szeretem csinálni, pár részt még meg is néztem...ami nálam nagy szó mert ritkán tv-zek...csak olyan későn adják. A sorozat izgalmas és látszik, hogy a forgatókönyvírók  is tudják a dolgukat!

- Látsz-e különbséget az első és a második évad között? Ha igen, akkor miben van különbség.
- Igazából nem érzek nagy különbséget, mindkét évad színvonalas és nincs "gatyaletologatás" benne....csak mikor jövök már össze Pikali Gerda figurájával?:)

- Milyennek találod a magyarváltozatod, illetve, milyen a hangulat a forgatások közben?
- A magyar szöveg szerintem rendben van és jó belőle dolgozni, a Mikroszinkron és Kozma Mariék -rendező- pedig a régi iskolát képviselik. Nem sok stúdió van ahol még a színész a legfontosabb....ezzel a hangulatot is jellemeztem. Ha az ember érzi hogy fontos és megbecsülik a munkáját , akkor szárnyakat kap.

- Van-e kedvenc szereplőd, vagy epizódod?
- Elfogult vagyok Végh Péterrel és Pikali Gerdával is...mivel velük vagyok sokat , ezért őket illetve figuráit emelném ki. Az összes epizód ütős.

- Kiknek ajánlod a sorozatot?
- Hogy kiknek? Akik szeretik azokat a misztikus, sejtelmes sorozatokat ahol gondolkozni is kell.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék