Főoldal

NCIS: LA szinkronon jártunk

Ott jártunkkor két roppant izgalmas NCIS: LA résznek készült épp a szinkronja. Röviden ezekről a részekről csak annyit mondanék, hogy a hetedik rész ma kerül adásba (mi március közepe tájékán jártunk ott), melyben egy régi (számukra) ismerős bukkan fel a múltból, hogy közösen megoldjanak egy ügyet.


 

Lecsúsztunk a két főszereplőről (Kálid Artúr és Bor Zoltán), illetve a Hetty-nek hangját kölcsönző Halász Aránkáról. Viszont épp Csík Csaba Krisztián készült a mikrofon elé állni a már említett ismerős bőrébe. A KTV-től (Kiemelt Törvényvégrehajtás) érkező szkott számára egy "Hogyan is mondjuk helyesen?" című kérdés volt a legizgalmasabb feladata. Aztán végül a szinkronrendezővel megállapodtak abban, hogy "Tudsz morzézni?" legyen az adásba kerülő megfogalmazás. Ezzel kapcsolatban kicsit még poénkodtak is úgy, mint "Tudsz morzéiaul?", és társaik.

 

Majd befutott Zámbori Soma is, aki a sorozat technikai zsenijét szólaltatja meg. Róla azt kell tudni, hogy nem csak a sitcom szerepeiben vicces, hanem magában az életben is a két gyermekes családapa -aki egyben a Sport Tv hangja is. Poénkodott és frekit keresett, no meg persze megmentette társait. Meg a többit, amit a figurája szokott. Neki az "Öt különböző jármű volt" mondat okozta a legnagyobb fejtörést.

 

Időközben befutott a 22 éves Czető Roland is, aki az újonc Domnak a magyarhangja. Aztán Csaba végzett, maradt a két srác. Ahogy az lenni szokott, az idősebb mindig kicsit kijjebb szorítja a fiatalt, vagyis mindig, ha többen állnak a mikrofon előtt, valaki így jár. Aztán a kakasviadalnak vége lett, Soma is végzett. Ám egy mondata kimaradt. Később vissza kellett hívni.

 

Volt egy képen kívüli mondat, amiről nem tudták eldönteni, hogy ki is mondja, és ha jól emlékszem, akkor Dom szájába adták végül -ami a leglogikusabbnak tűnt abban a jelenetben. Időközben pedig Németh Bori is megérkezett, akiről köztudomású tény, hogy nagy Dexter és Így jártam anyátokkal rajongó (többek között).

Ő beszélteti Kensi-t, a sorozat egyetlen dögös csaját.

 

Bori sem kevésbé vicces figura, mint Soma, és a Csík Csabánál már említett jelenetnél mondta a nap legnagyobb poénját. "Ha háromszor belelövök a fejedbe az azt jelenti, hogy jön az erősítés."

Megérkezett Dányi Kirsztián is, aki a sorozat agyturkászának kölcsönzi a hangját. Neki a kedvence figurája Hetty, és ezt többször is hangsúlyozta a vele közös jelenetei alatt.

 

Végül pár tekercsre még érkezett Varga Gábor, hogy G régi ismerőseként ellenségeskedjen velük, illetve Markovics Tomi, akinek nem egy jó poén jutott G-vel együtt. De ezekben a részekben még Stern Dani is hangolt egy epizódszereplőt, aki...

 

A nyolcadik részről csak annyit -melynek szintén már elkészült a szinkronja-, hogy G fogságba kerül, és Hetty telefonon okítja a népet... Azt hiszem ebben a két részben a G-nek jutó poénok okozzák majd a legtöbb örömöt a rajongóknak.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék