Főoldal

Padlás
Ezek kerültek fel a padlásra. Magunkról és mindenféle csudi jóról.

Cica években 57 évvel ezelőtt, technikai szempontból pedig még bőven az iPhone megszületése előtt a humán emberek időszámításában, egy Így jártam anyátokkal való szerelmi gondolat váltotta ki belőlem, hogy bloggot ragadjak és firkálni kezdjem a véleményem az internet vásznának végtelenjére. És ez a szenvedély azóta se tűnt el, csak fejlődött (remélem) és átalakult valami erősebbé. És hogy mennyit változott a világ azóta? Na arról egészen biztosan nem fogok beszélni.


Álmodozni jó. Főleg akkor, ha valóra is tudjuk váltani őket. Walt Disney szerint a kettő kéz a kézben jár. De vajon milyen reális esélyei lehetnek ma egy fiatalnak, hogy betörjön Európa egyik legnagyobb városának zenei piacára? Többek között ennek is nyomába eredünk első saját gyártású produkciónkban, melyet június 19-től hozunk el a számotokra. Többet akartok tudni? Csekkoljátok az első karakter promónk!


JNA Network is a state of mind. A creative place which hides in the back of your mind. We are


Nektek is legalább annyira hiányzik a jó öreg JNA, mint nekünk? Nos, akkor jó hírünk van! Mostantól ismét rendszeresen jelentkezünk ajánlókkal, kritikákkal és cikkekkel a legjobb sorozatokról. Igen, így igaz, a BNV riválist kap!


2006. február 12-én indult világmegváltó hódító útjára a "Joey szerint a világ" - mely az év áprilisától nevet váltva már inkább a sokkal komolyabb című Joey News Ajánló néven folytatta tovább. Az első cikk már másnap este megjelent olyan röpke írásokkal, mint az Így jártam anyátokkal, a Nevem Earl, Utálunk Chris!, Four Kings, Házi háború és a Nancy ül a fűben. Ebből a hat szériából már csak ketten vannak talpon, és bár igazából mindkét életben maradt széria nézését folytattam azóta mégis mi inkább az elsővel foglalkozunk sűrűbben.


Már a hét elején jeleztük a közösségi oldalainkon, hogy kimerült a gépezet és a creator úgy döntött lelövi a műsort. Saját kezével vet véget ennek a remek sikersztorinak. Most ennek részletezésébe megyünk bele egy teljesen hivatalos bejelentésben, amolyan félhivatalos sajtóközlemény formájában. Úgy, ahogy csak Joey képes rá.


2011. július-december


Itt követhetitek figyelemmel, hogy melyik hónapban mit frissítettünk ezen a téren (2011. január-augusztus).


Ebben a bejegyzésben fogjuk gyűjteni a 2011. július és december közti filmkritikáinkat.


Tudom, hogy ez az oldal főszerkesztőin kívül senkit sem érdekel -általában engem sem szokott-, de néha, legalább fél évente jó ránézni az elmúlt időszak látogatottsági adataira, hogy felmérjük  mik azok a dolgok, amikben változtatnunk kell, hogy még jobban alkalmazkodni tudjunk az Olvasóinkhoz. Ehhez várjuk leveleteiket, észrevételeitek, mindent, ami ahhoz kell, hogy az új évadban egy még erősebb JNA Branddel térhessünk vissza a nyári szünetről.


Néhány barátom 2011-ben forgó projectjeihez keres fiatal színészeket. További részletekkel a tovább mögött várunk benneteket.


Ebben a bejegyzésben fogjuk gyűjteni a 2011. január és június közti filmkritikáinkat. Havi bontásban, csak úgy, mint tavaly.Itt a hétvége. Kinek mi a tervei? Ha még esetleg nincs ötletetek, és a heti nagy sorozatos még várat magára, esetleg pótolnátok, akkor mi adunk egy tippet, hogy hogyan tehetnétek még élvezetesebbé a sorozat nézést.


Képzeljétek el a legtutibb karácsonyi ajándékot, amit valaha kaptatok. Oké. Szorozzátok be tízzel, emeljétek négyszetre, adjatok hozzá végtelent, vonjatok belőle gyököt, szorozzátok be az "istenkirályság" számaival, majd Pofogadjatok velem, hogy ez lesz a legtutibb, amit egész életetekben kaptatok! Mennyi lett az eredmény? Na mi pontosan ezt kínáljuk Nektek, 2010. december 24.-én este, 20:00-kor KIZÁRÓLAG a JOEY NEWS AJÁNLÓ-ban! Lessetek vissza!


Kedves Barátaink!

Nagyon örülünk, hogy ma (is) benéztetek hozzánk! Mit szólnátok, ha banner cserével pecsételnénk meg ezt a dolgot?


2011. február 12., 21:12

5 év. Rengeteg idő. Még leírva is, nemhogy átélve... Sok minden történt azóta, hogy elkezdtük. Jó dolgok és rosszak, de úgy hiszem az oldal folyamatosan fejlődött. És ez azért elég király dolog. Legalábbis én szeretném ezt hinni. Remélem még sok évfordulónk lesz. Érzelgős beszéd helyett inkább átadom a terepet az Álmoknak. Jó8 mindenkinek. És itt vannak a Halhatatlanok-díj jelöltjei! Ja, és ne feledjétek a How I Met Your Mother legyen veletek!


Joey, a JNA alapító-főszerkesztője idén két társával együtt ismét a POSzT meghódítására indult. Joey-val a záró eseményt követően egy kellemes tea mellett beszélgettünk a törzshelyén az idei fesztiválról, ahol kendőzetlenül elmondta véleményét a programokról és még néhány, eddig titkolt sztorit is előbányászott a tarsolyából.


Mostantól, időről-időre előkapunk valakit a tarsolyból, és klippekkel, meg dalszövegekkel halmozzuk el a rajongókat. Első "áldozatunk" az idei CMA legrangosabb díját bezsebelő, Brad Paisley. 10 dal, 10 klipp. Jó szórakozást!

Mostantól ezen a címen éritek el a Facebook oldalunk. A megértéseket és a lájkolásokat pedig nagyon köszönjük!

Oké, oké, adósok vagyunk még... hirtelen meg nem mondanám, hogy mivel, de úgy döntöttem, hogy a Terriers megtekintését biztosan októberre csúztatom. A tovább mögött megpróbálom felvázolni, hogy mikről fogunk írni ezen a héten:
Nem lenne valódi és teljes a felfrissülés és a megújulás, ha nem vezetnénk be új rovatokat is. Az új oldal még inkább az olvasókra, és az ő véleményükre szeretne építkezni, hiszen az utóbbi hónapokban végzett kutatásaink alapján egyértelműen látszik, hogy mi a jövő. És mi már most szeretnénk elkezdeni ennek megalapozását. Az új rovatoktól éppen ezért nem kell megijedni, hiszen csak egy kis interaktivitásra van szükségük és életre kelnek.

Gyakori és nem könnyű kérdés, hogy amikor valami megújul mennyit őrizzen meg régi mivoltából. Az ugyebár adja magát, hogy önmagát nem tudja meghazudtolni (nem is akarja), így a stílus változatlan. Ugyanakkor, muszáj megőriznie sikeres rovatait... vagy tökösnek kell lennie, és mindent hátrahagynia? Nos, ez mindig az aktuális főszerkesztő döntése, amit lehetőleg az olvasótábor hathatós segítsége nyomán hoz meg. Mi amellett döntöttünk, hogy nem csak új rovatokat vezetünk be, de néhány régi, sikert jelentőt is megtartunk.

Pár szóban szólnék az új oldalról, ami még nem tökéletes, noha csodás kis adatbázis van feltöltve, mely 4 kemény nap eredménye. Lássuk hát mire számíthattok nálunk míg el nem kezdődik a szezon, szeptember 9-én!

Adatbázis töltöttsége*: 100%
Jelenlegi sorozatok: 14 network sorozat + 4 kábeles
Jelenlegi sorozat epizódszám: 500.

Filmes adatbázis: 50.
Filmes Adatbázis töltöttsége*: 100%


33 kategória, 125 sorozat

Nyájas Olvasó, Isten hozott a Joey szerint a Világban!


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék