Főoldal

Hírek
Heti hírösszefoglaló

Két igazán fontos Comic Con van egy évben. Az egyik júliusban San Diego-ban, alig néhány héttel azután, hogy amerikai kedvencei visszamentek dolgozni, és egy másik, miután a zömük debütált már, vagy csak nagyon közel kerül a bemutatójához, és még több információval tudják elárasztani a rajongókat. Ez utóbbit is ősszel, New York-ban rendezték, köztük olyan panelekkel, mint a Psych film, a Tick, a Shannara krónikái 2. évada, vagy a Marvel's Runaways.


Mától minden hétfőn egy új hírműsorral jelentkezünk YouTube csatornánkon. A HírCsepp minden héten az elmúlt napok legfontosabb popkulturális híreit fogja feldolgozni egyedi módon. Célunk a szórakoztatva való okítás. Mert a popkultúra, mindenkinek jár!HBONFL


Ezt a hír-féleséget napokig emészgettem, igazából még most is. Nem tudok mit kezdeni a dologgal, mert elég sokkoló, hogy az Odaát jófej kreátora, miután ott hagyta kedvenc sorozatunkat, a világ egyik "legismertebb és legérdekesebb" képregényét adaptálhatja képernyőre. Márha összejön a biznisz.

Legalábbis én így fogom fel a dolgot. Idén elmarad a MoziÜnnep, ugyanakkor mint a Palace hálózat, mind a Cinema City hálózat megtartja szeptember 16 és 19 között akciós hétvégéjét. Tanulság: Csak a név változik (meg egy kicsit az ár), minden más a régi.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék