Főoldal

Kábeles csatornák
A kábel csatornák kínálata (HBO, Showtime, Starz, F/X, TNT, AMC)

Járnék abba a templomba, amit Buddy Dobbs vezet. Ritkán mutatták a prédikációit, de még nyomaiban sem emlékeztetett a Hetedik mennyországban látott epekedésre. Sokkal inkább lefektette a modern alapjait annak, hogy miképp lehetnek a klisék is inspirálóak és hogy nincs is szükségünk semmiféle végzettségre ahhoz, hogy belőlünk is pásztor lehessen. Csak elő kell tudni adni magunk.


Végre egy nyár, amikor nem az ABC Family lopja be magát a szívünkbe! Az elmúlt években ugyanis ők szállították a nyár sorozatait. Néhány esettől eltekintve, amikor egyéb mélyebb vagy komolyabb témájú kábeles drámák lopták el a rivaldát. Idén nyáron pedig minden idők egyik legbizarabb szituációja történt: Egy 2013 kisfilmből sorozat lett, amely olyan baljós és sötét képet fest napjaink televíziójáról, amelyhez fogható még sosem jelent meg rajta. És mindezt a Lifetime csatornán.


A Vikingek a History Channel legelső saját gyártású produktuma, ám mégsem ezzel sikerült az érdeklődésem középpontjába kerülnie. Hanem sokkal inkább Dezsőffy Rajz Katalin bámulatos szinkronjával. A kilenc epizódos első etapban megismerhettük Ragnar Lothbrokot és kompániáját, hogy miképp is indulnak el nyugatra megkezdeni hódításaikat és miképp tartják rettegésben Angolföldet és környékét. Mindezt rengeteg erőszak és áldozat árán teszik.


A New Kind of Family

AMC
American Movie Classics - Story Matters Here

FX
Fox eXtended There Is No Box

HBO
Ez nem Tv. Ez HBO.

MTV
A zenecsatorna.

Tv. A legjobb fajtából.

Get More Action.

Na és Te készen állsz?

Sci-Fi: Imagine Greater

USA
USA, a valódi karakterek otthona

TBS
A Turner Broadcasting System-nél főszerepben a könnyed komédia

TNT
Turner Network Television: We Know Drama

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék