Főoldal

JNA Képregény Kuckó (Comics Corner)
Minden, ami képregény. Elemzések, vélemények és gondolatok.

Sokan nagyon megörültek, hogy a kék bogár végre visszatér a DC világába. A kiadó pedig folyamatosan nyomta a figurát az elmúlt két hónapban. Én azok közé tartozok, akik vajmi keveset tudnak a figuráról, hiszen sosem olvastam egyetlen történetét sem korábban, mégis amikor ős-DC rajongók azt mondják ez a tökéletes cím az Újjászületés eredményeinek megkoronázására, kihagyhatatlannak tűnt a karakter.


Már évek óta talán az egyik legnagyobb kérdőjelként tekintettem a Gotham Academy-re. Tavaly, amikor megpróbálkoztam vele a sok pozitív alapján, amit hallottam róla nem jött be az első két lapszám. Magyarázatom nem volt rá, pedig minden adott volt. Most újra esélyt adtam neki és a gyűjteményes kötetet már le se bírtam tenni. Vajon minek köszönhetően sikerült elvarázsolnia?


Maybe the older I get, the sillier I become. I grew up in a society where people thought "comics were for kids". It's not like we had too many options anyway. Maybe some Marvel stuff here and there after the monthly magazines have been shut down in the 90s. So I haven't got the chance to read any comics till the age of 18 - maybe even later. But then thanks to Chris Nolan something started to change, and after that 3, max 4 comics/year came out, all of them was Batman for a long time. And now? I feel I have to catch up with everything from Will Eisner to Brian K. Vaughan and co (aka. the Heroes of the Modern Age Comics). Luckily, it's only just 100 years of comic worth to read... So where should I start?


Ezen a héten ismét csak rengeteg képregényt lapozgattam át és míg izgatottan várok a HEATHEN legújabb lapszámára, addig bele csaptam a lecsóba a Vertigo új sorozataival, felöntöttem a garatra a 007-es ügynökkel és elmerültem egy kicsit az igazi Santa Klaus legendájában.


Szeptember is kiváló hónap volt, már ami a képregény termést illeti. Rengeteg remek címhez volt szerencsém, amelyek tovább lelkesítettek az úton. És hogy melyik lett a hónap kedvence? Nos, ez kiderül ebből az irományból.Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék