Főoldal

Halhatatlanok-Díj
Minden év március utolsó szombatján kerül kiosztásra egy őrületes gála keretében a Joey News Ajánló házi díjai.

Nyolcadik alkalommal kerül kiosztásra március végén a JNA saját díja, a Halhatatlanok. Ma este is a brandnew Voice műsorvezetői fogják közvetíteni ÉLŐben a gálát, ahol két sorozat is közel kerülhet a rekordhoz (14 díj, Friday Night Lights, 2008-2012). 35 kategóriában csapnak össze filmek és sorozatok, szinkronok és szereplőik. Ne is húzzuk tovább az időt, ideje is kapcsolni a helyszínt, ahol már tűkön ülve vár mindenkit Joey és Luke.


Idén ÉLŐben a legfrissebb JNA brandnew VOICE adásban, ahol ismét összeáll az alaptrió Joey, Jess és Luke és miközben poénkodnak egymással és a celebekkel, végig lezavarnak egy laza közvetítést a 2012-es hazai díjkiosztó gálánkról. Enjoy the SHOW!Tegnap este tartottuk a Joey News Ajánló saját díjkiosztóját. Az 5 éve minden évben március végén megrendezésre kerülő rendezvényen a tévés kategóriákban az alábbi produkciók nyertek.


A zene, mint olyan újdonsült kategóriaként mutatkozott be a Halhatatlanok-gálán. Első évében egyetlen bandának sikerült két díjjal is távoznia, ez pedig egyenlőre rekordnak számít.


Ma este 19:00-kor ÉLŐben kapcsoljuk az idei Halhatatlanok-Gála helyszínét. Besúgóink jelezték, hogy elképesztő sztárdömping várható, és a szervezők óriási meglepetések showját ígérik a közel 4 órás műsorban. Már alig várjuk, hogy végre elkezdődhessen az önfeledt parádé!

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék