Főoldal

Képregény adaptációk
Minden, ami képregény adaptáció!

Abban, hogy miért lettem életre szóló fanatikus DC rajongó, a kiadó animációs szériáinak óriási szerepe volt. A másik oldalon, hogy a DC mindig is tévében volt erősebb, hiszen a Smallville-en cseperedtem fel és ma is a DCTV programjai a kedvenceim. A legjobb karakterek pedig mindig megtalálják a legjobb médiumot, ahol kiteljesedhetnek. Idén júliusban a DC egészen új szintre emelte az animációs filmjeikről kialakított képünk.


Végre egy olyan film, amilyet a DC Univerzum megérdemel! Különleges, mert nagyon más, mint bármi amit eddig láttunk bármelyik kiadótól. Nem monumentális, de merész, szórakoztató és telis tele van feledhetetlen képsorokkal. Ha a Batman Superman ellen csak fele ilyen jó lenne, most egy marha jó évünk lenne...


A Gotham az a sorozat, amelyre a képregényvilágnak a legégetőbb szüksége van. Mély, komor, tele van utalásokkal, remek színészi alakításokkal és olyan őrültekkel, akik ha nem volnának bizony ki kellene találni őket. Igazi férfias szórakozás, amelyet mindenkinek látnia kell.


Akármennyire is bíztatóan hangzik, hogy egy újabb Greg Berlanti féle szuperhős produkció találta meg otthonát pár hete, engem legalább annyira aggaszt is a dolog. Hiába az első két DC széria magas minősége, nagy ívű történetmesélése és remek csapata, amelyről Berlanti gondoskodik, de álljunk csak meg egy pillanatra és gondoljunk bele hány sorozatot tud egy ember egyedül vagy akár csapattal vinni a hátán. Sokszor még az egy is nehéz. Neki pedig ez a harmadik, ahol egy nagyszerű karakternek kell őt vinnie.


Nincs még egy olyan szórakoztató sorozat, mint az iZombie. A szereplőiről jól tudjuk, hogy mennyire jó fejek - tessék csak visszanézni az elmúlt pár napbeli teljesítményüket a kampánnyal-, az íróikról már vagy egy évtizede tudjuk, hogy a legjobbak a placcon, és most azt is megtudtuk, hogy az iZombie tud még szórakoztatóbb lenni, mint az első évada alatt.


Amiről a '90-es években még csak álmodtak az manapság egy percig sem volt kérdés. Persze a CW igényei eltörülnek az ABC akkori igényei mellett, mégis könnyedén kijelenthetjük, hogy a Flash óriási sikert aratott a csatornán és ezért bizony a minőséget tehetjük felelőssé. A kérdés pedig egy percig sem volt az, hogy vajon folytatódható-e ez a koncepció, hiszen a spoilerek mindenkit már jó előre felpörgettek, hogy a tavalyi szezont a későbbiek tükrében le fogjuk húzni. Tessék felkötni a piros bőrszerkót.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék