Főoldal

BNV #305-308.

Ezen a nyáron se lesz megállás. Minden héten újabb sorozatos, és filmes élmények kibeszélésével jelentkezik Magyarország egyetlen sorozatterápiája.

BNV #301-304.

Májusban is rendületlenül zakatol tovább a BNV üstököse, méghozzá vadonatÚJ adásokkal, melyek mindegyike napjaink legizgalmasabb popkultúrális témáit feszegeti több, mint heti egy órában.

BNV #300.

Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország egyetlen sorozatterápiája. A 2011-ben indult műsor május 13-án, a 2019-es upfronts első napján érte el a 300. adását. Ünnepelj velünk.

BNV #295-299.

Ideje, hogy leporoljuk a régi műsort, és újult erővel térjünk vissza napjaink legjobb sorozatainak kibeszélésére az ország egyetlen sorozat terápiáján. Tarts Te is Joey-val minden héten!

BNV 7x19-22.

A 7. évad szakadozott menetelése lassan a végéhez érkezik. Egész nyáron vadonatúj epizódokkal jelentkezünk egészen a következő tévés szezon kezdetéig.

BNV 7x15-18.

Ideje lerázni magunkról a téli fagyot, és havat, és újult erővel folytatni a műsort, ami életeket ment. Pontosan olyan életeket, akik még nem sorozat függők, és nem tudják mit nézzenek. Ebben a hónapban is csakis olyan sorozatokat fogunk ajánlani, amiket egyszerűen látni kell!

BNV 7x10-14.

Új év, új szokások, vadiúj BNV! Minden héten, a megszokott formában vár mindenkit a jó öreg sorozatterápia, ahol kitárgyalhatjuk a látottakat. Tarts velünk idén is!

BNV 7x07-09.

Ne sárgulj bele az unalomba! Inkább hallgasd minden héten az ország kedvenc sorozatterápiáját, ahol még több földi csemegére kattanhatsz rá.

A hónap témái: Tanárok gyöngye, Supernatural, The Good Place, The Goldbergs, Kevin (probably) saves the World, Will & Grace, Great News, The Flash, Supergirl,

Négyföld küldetése 2x01. A druida

A Shannara krónikák visszatérése hozta magával a NÉGYFÖLD KÜLDETÉSE címre hallgató rajongói podcastünket, melyben Joey és Luke az aktuális epizód cselekményéről, karakterek motivációról, és mindenféle mágikus dologról cseveg, amit csak azok érthetnek, akik Négyföldön élnek. Tarts a srácokkal, és légy része a fantasy podcastnek.

BNV 7x02-06.

Ideje learatni az idei termést! Az ősz beköszöntével visszatértek kedvenc sorozataink a képernyőkre, és magukkal hoztak egy csomó friss húst, akiket érdemes felfedezni. A Peak Tv korszakában a BNV továbbra is a legsokoldalúbb iránytű, hogy sose vessz el a sorozatok tengerében.

A hónap kitárgyalt sorozatok (12): The Good Place, I'm Sorry, Difficult People, Great News, Will & Grace, Ghosted, Brooklyn Nine-Nine, Kacsamesék, A Kalandor és a Lady, Star Trek: Diversity, Me, Myself & I, The Gifted, és Chuck

BNV 7x01. Mindig van egy jobb hely!

274. alkalommal üdvözöl mindenkit a JNA: brandnew Voice házigazdája Joey ezen a (képzeletünkben) verőfényes napon. Visszatérünk a rendes kerékvágásba, és a jövőben is minden héten jelentkezünk majd egy vadonatúj adással. Immáron 7. évada igyekszünk tágítani a látókörödet, és elkalauzolni a sorozatok izgalmas világába. Ez továbbra is így lesz. Új rovatokkal, és új stílusban, a felfrissült BNV elkezdi menetelését a 7. évadban. Ha még nem fertőztek meg a sorozatok, kattanj a BNV-re, és mindez meg fog változni!

BNV 6x54-56.

Lassan véget ér a nyári habzsolás, és kezdődik az őszi tévés szezon. Viszont addig még bőven akadnak olyan produkciók, amikről érdemes elcsámcsognunk egy kicsit.

A hónapban érintett sorozatok: The Tick, I'm Sorry, A Pletykafészek, Goldbergs, Everwood, Orville

BNV 6x49-53.

Júliusban sem amradunk néznivalók nélkül. Ebben a hónapban is újabb sorozatok készülnek fel a rajthoz, kedvenceink jelentkeznek friss epizódokkal, és a hazai képernyők világában is néhány újonc kerül műsorra. Tarts júliusban is az ország egyetlen sorozatterápiájával.

A hónapban érintett sorozatok: Alkalmi, Carmichael Show, Időutazók, Gypsy, Hazug csajok társasága, Killjoys, Teen wolf (Farkasbőrben), Playhouse.

BNV 6x44-48.

Júniusban egy kicsit lazábbra vesszük a figurát, és egy alkalmi koccintásra csábítunk. Ebben a hónapban szó lesz mindenről, amire év során nem jutott idő. Akadnak finálék, amiket ki kell beszélni, és várnak ránk olyan premierek, melyek izgalommal töltenek el. Ebben a hónapban is lesz miről beszélnünk a popkultúrában.

BNV 6x39-43.

"Május, te gyönyörű hónap." - Szeptember óta vártunk rá a gründon. Egy ideig jó volt, aztán egyre több lett, de most végre megszabadulunk minden felesleges dologtól és őszig nyugodtan élvezhetjük a nyári meleg édes illatát. Május upfrontsoktól, fináléktól, berendelésektől és kaszáktól lesz hangos. A televíziózás legizgalmasabb hónapja vár ránk.

BNV 6x34-38.

Áprilisban kezdetét veszi a finálé szezon, de szerencsére még annál is több izgalmas, új sorozattal teli hónap elé nézünk. Ebben a hónapban kibeszéljük a Doktor Csont, az Elcserélt lányok, és a Grimm utolsó epizódjait, lehet végleg elköszönünk az Új csaj-tól és Az élet csajos oldalától, meglessük milyen lett a Magicians második fináléja, örömtáncot lejtünk az iZombie új évadának margóján, pezsgőt bontunk a Mystery Science Theatre 3000 visszatérésének tiszteletére, valamint kiosztjuk a 2017-es Halhatatlanok-díjakat. Mozgalmas hónap lesz. Kezdhetjük?

BNV 250!

Hihetetlen, de már a 250. adáshoz érkezett az ország egyetlen sorozat terápiája! A mai adásban ráadásul a kedvenc elemeinket ötvöztük: A legjobb sorozatok mellett egy roppant tehetséges fiatal színésznővel beszélgettünk. Kibeszéljük az Elcserélt lányok 100. epizódját, a Flash/Supergirl musical crossoverét, valamint történelmet írunk a Making History-ról való áradozásunkkal is. Töltsetek velünk másfél órát a sorozatok elképesztően színes világában.

ABC 2019/20

Mit is mondhatnánk a Disney csatornájáról? Arról a csatornáról, aki már második éve próbálkozik sorozatot adni az egyik legkeresettebb színészőnnek, Hannah Simone-nak, és már másodszor passzolják a projectjét, amiben főszereplő. Ellenben legalább berendelték a Bless This Mess második évadát Lake Bell és Dax Shepard főszereplésével.

CBS 2019/20

Nos, a nyuggeradó húzott egy merészet és... Nevezetesen csütörtök este 12. évad után véget ért Amerika legnézettebb komédia sorozata az Agymenők, és nem igen néz ki úgy, hogy lenne utód a cím elnyerésére. Chuck Lorre pedig nem szeretné eröltetni egy újabb spinoff-fal a dolgot. A nyuggeradó egyébként hozta a formáját.

CW 2019/20.

Következik az a kis csatorna, aki mindegyik sorozatát berendelte a 2019/20-as évadra idén - noha bejelentették, hogy a Zöld íjász, és az Odaát egyaránt az utolsó évadára készül, mint ahogy idén az iZombie, a Szeplőtelen Jane, és a Crazy ex-girlfriend is. De ezekről már ugye tavaly tudtuk, hogy véget érnek, és már azt is tudjuk mi lesz az, ami jövőre befejeződik. De a következő szezon pontosan úgy indul, mint az idei. Persze néhány változtatással.

FOX 2019/20

Talán a legérdekesebb csatorna idén a FOX, miután az anyastúdióját a Disney idén tavasszal kivásárolta, és gyártó stúdió nélkül maradtak. Vajon milyen irányba viszik el vezetői a csatornát?

Wynonna Earp - A legbadasebb hős
Ennek a sorozatnak aztán van töke. Napjaink legbátrabb, legmerészebb, és legbelevalóbb sorozata lett a SyFy semmiből érkező sorozata, ami első ránézésre egy vagány cowgirl modern démonírtó történetének tűnt, de valójában annyi rétegből tevődik össze, hogy még a legnagyobb sorozatok is megirigyelik ennek a kisköltségvetésű, kanadai sorozatnak a minőségét. Félre értés ne essék, a Wynonna Earp távolabb nem is lehetne a tökéletestől, viszont pontosan ez teszi a tökéletes kikapcsolódássá.
Alkalmi - Minden jó, ha jó a vége...?

A tökéletlensége teszi tökéletessé az Alkalmit. Minden varázsa a hangulatában rejlik, és karaktereinek szerethetőségéből merít energiát. Ez a sorozat őszintén meséli el diszfunkcionális emberek történetét, és végig azt a kérdést feszegeti, hogy képesek-e változni, képesek-e a fejlődésre, és képesek-e legyőzni a saját félelmeiket. Sőt, az utolsó évad ennél jóval többet tesz. Újraértelmezi a boldog befejezés gondolatát, egy szerethető, "életszagú" lezárás formájában.

9. Kalandor 002.

Nyáron még inkább problémát jelent, hogy mit olvass. Ha kikapcsolódnál ragadj egy képregényt, és merülj el az izgalmasabbnál izgalmasabb történetek világában. Nem tudod hol kezd? Akkor a lehető legjobb helyre jöttél. A Panel Kalandor kiadó hivatalos podcastjében 60 percig a képregényeké a főszerep. Itt garantáltan találsz valami kedvedre való csemegét.

iZombie - Renegát önfeláldozás
Párját ritkító a történetmesélése. Az a fajta elegancia, amivel egyensúlyozik az epizódikusság, és az átívelő történetszálak között egyszerűen hátborzongató. Nincs még egy olyan sorozat, ami ennyit fejlődött volna az évek során, mindezt úgy, hogy megőrizze eredeti esszenciáját. Az iZombie titka továbbra is a benne található kapcsolatokban keresendő, valamint karaktereinek a sokszínűségében, és az írók humorában rejlik. Egyszerűen ordít róla, hogy mennyire élvezik készíteni ezt a sorozatot az alkotók. Emiatt pedig a néző számára is kiemelkedő élménnyé tud válni.
Upfronts 2018. FOX
A FOX mindig is kemény dió volt, de az utóbbi években még keményebbé vált. Igyekszik megválni minden portékától, ami nem házon belülről érkezik, s ennek a nagy mellveregetésnek esett áldozatául a Brooklyn Nine-Nine - Nem százas körzet is - melyet ugyan a rajongók, és a rajongó sztárok alig 36 óra leforgása alatt megmentettek. De nem ez volt az egyetlen meglepetés idén a rókás csatorna háza táján.
Upfronts 2018. NBC

Minden tévés szezonnak megvannak a biztos befutói. Legutóbb 2013-ban fordult elő olyan, hogy a legesélyesebb produkciót passzolta a CBS. A nyugger adó nyomába - aki megtette, hogy nem kért a Beverly Hills-i zsaru sorozatból Eddie Murphy-vel- most az NBC lépett, amikor passzolta a Bad Boys vagány női sorozatát Gabrielle Unionnal, és Jessica Albával. Nooormális az ilyen?

9. Kalandor 001. "A Híd"

Egy új éra kezdete. Jellemezhetnénk így is a PANEL KALANDOR kiadó első hivatalos podcastjét, melyben a legfrissebb képregények mellett szó lesz arról, hogy vajon melyik hős alapul eredeti ötleten, és hogy vajon egy régi mítosz az animációs világból igaz-e.

Csak színház és más semmi (3. évad) - Még mindig inkább csak semmi

Bizonyos értelemben a Csak színház a kedvenc magyar sorozatom, amit szeretetből szeretek szidni. No meg azért, mert hiába csak 6 részes a szezon, de igazából az ég világon semmi sem történik benne. Erre utalna a címbeli "más semmi"? Minden egyes epizód alatt kiábrándulok belőle, de a karakterek, és a színházi milliő - no meg persze a magyarsága-, valahogy mindig visszahoznak. Én pedig hétről hétre izgatottan adok neki esélyt, hogy mikor váltja majd meg a világot. Az isteni szikra idén sem jött el.

Krypton - A Superman történet, amelyre a világnak szüksége van

2011. május 13. óta nincs Superman centrikus sorozat a tévében. Persze az esszenciája valahol tovább él a Supergirlben, de az a sorozat annyi sebből vérzik, hogy időnként kiábrándítóan nehéz átlátni rajta. Amikor bejelentették, hogy újra lesz Superman mitológiája centrikus sorozat, nagyon megörültem. Viszont amikor jött a fekete leves, hogy ez nem Clarkról, hanem az ő nagyapjáról fog szólni a Krypton bolygón, jóval a megszületése előtt egy kicsit megijedtem. David S. Goyer neve számomra egyenlő az aggodalommal. Előre sejteni lehetett, hogy ez a sorozat vagy irgalmatlanul nagyot fog szólni, vagy még a jelenlegi Acélember filmeknél is nagyobb csalódást fog okozni.

The Tick - Arthur legendája

Ritka, amikor egy sorozat eléri a célját. Még ritkább, amikor nem csak szórakoztat, de a felszín alatt komoly mondanivalót is hordoz, miközben mindent a humornak rendel alá. Valahogy így lehetne jellemezni Ben Endlund visszatérését a '90-es években kitalált, The Tick karakteréhez, aki a 2x6 részes blokkban végig hibátlanul zongorázta végig a melódiát. Az egyetlen negatívum, amit el lehet mondani az Amazon sorozatáról az az, hogy a hat rész egyszerre nem elég. Nagyon könnyen lecsúszik, és annyira hatalmába kerít, hogy utána se nagyon szeretnénk kikerülni a világából. Hiába tökéletes, a több jobb elv érvényesül a Tick esetében.

Supernatural - Wayward Sisters

"A család nem ér véget a vérnéll" - tartja egy ősi Supernatural mondás. Ez is egyike a számtalan oknak amiért a Supernatural 274 epizódot követően sem tudott unalmassá vállni. Az egyik legfontosabb eleme, amiért a sorozat működni fog az idők végezetéig az a karaktercentrikusságában rejlik. Hiába nyírja ki sorra a visszatérő figuráit, és sokszor olyan érzelmi hullámvasútra küldi el emiatt nézőit, amelyre nincsenek felkészülve, és ami valódi kinzásokkal ér fel, az Odaát mégis olyan bivaly erős elemekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően csak még jobban kötődünk hozzá. És valószínűleg nem lesz ez másképp a Wayward Sisters-szel sem.

Szeplőtelen Jane - Dios mio, ez egy pazar szinkron!
Ha van olyan sorozat, amit rég tisztelek, mégsem nézem már régóta, akkor az a Szeplőtlen Jane. Egy zseniálisan habkönnyed, spanyol vérrel megáldott románcba öltött dramedy, mely elhozta a CW-nek az első Arany Glóbusz díját pár évvel ezelőtt. Teljesen jogosan. Hiszen az alapötlettől kezdve az egész történet, minden karakterével együtt egyszerűen zseniálisan van felépítve.
iZombie - Magyarul is zombulhat a poénáradat
Sokáig tartott, de csak megérkezett végre Magyarországra is Rob Thomas legújabb istenkirálysága, a távolról sem a zombi műfajt parodizálni kívánó, mégis roppant könnyed hangvételű iZombie. Mely legyünk őszinték a legkevésbé sem a tipikus produkció, ami eszedbe jut a zombi szó hallatán. Roppant mód vicces, és már az elejétől fogva lenyűgözően szórakoztató. Pokolian jól megírt karakterek, akik rengeteget változnak az első pár évad során, és még a legjelentéktelenebb elem is képes lehet visszaköszönni a későbbiekben. Lenyűgözően szövevényes története pedig garantáltan mindenkit a kanapéhoz fog szögezni. A sorozat ráadásul a bevezető epizódja óta többet fejlődött (a helyes irányba), mint bármelyik másik széria tíz év alatt se.
Jóapátok - Joey apa szerepben

Amennyire találó, és kreatív a magyar címe, annyira rémesen indít Matt LeBlanc 2016-ban indult vadiúj CBS-es multikamerás komédiája, melyben a felesége visszamegy dolgozni, és ő marad otthon három porontyával. Nálam az instant kasza esélyével esett ki a nézendő sorozatok tengeréből, amikor indult, de a Matt LeBlanc - Holl Nándor kettős miatt kapott egy újabb esélyt. Hátha most.

Honfoglaló - A múlt játéka, a jövő műsora

Gyerekkorom kedvenc online játéka volt a Honfoglaló. Imádtam, de sosem voltam a rabja, és mivel nem vagyok játékos, így nem is vittem túlzásba anno a dolgot. Viszont sokkal jobban rettegtem attól milyen is lesz, amikor a Duna egy vetélkedő műsorrá "alacsonyítja" a játékot, hiszen bármennyire is tökéletes alapanyagnak tartottam, legalább annyira közel áll hozzám, és nem akartam, hogy elbukjon. Túl az első játékhéten azonban már kialakult bennünk egy kép arról, milyen műveltségi vetélkedővel is van dolgunk.

X-akták: Az első perc

Nézd meg nálunk az X-akták (valószínűleg utolsó) 11. évadának egy percét!

Január 5.

És akkor most az igazság ideát lesz. Íme a magyar leosztása az X-akták legújabb évadának - néhány előzetessel karöltve-, amely január ötödikén rajtol el a COOL kínálatában.

JÖN!

Azt hiszem ehhez nem kell különösebb magyarázatot fűznöm. Az igazság hamarosan ideát lesz.

PSYCH - Dilis detektívek - A Film
Évek óta nem voltam annyira izgatott egyetlen film miatt sem, mint most a Psych - Dilis detektívek mozi miatt. Nagyon vártam Steve Franks legendás karaktereinek visszatérést, akiktől alig 3 éve vettünk fájdalmas búcsút, 121 epizódot követően. A visszatérés pedig pontosan olyanra sikeredett, mint amilyenre szerettem volna, és amire a rajongók nagyon vágytak. Egy remek, szórakoztató sorozatból mindig nehéz hasonló színvonalú mozifilmet rittyenteni, ám a Psych - A film nem csak, hogy átugrotta a lécet, de egészen új szintekre is emelte a jövőbeli elvárásainkat. Könnyedén az utóbbi évek legszórakoztatóbb komédiájával van dolgunk, amelynek egyetlen negatívuma, hogy film, és ebből kifolyólag a játékideje nem elég hosszú. Remélem ez egy új éra kezdete.
Korhatáros szerelem - Kortalan románc a pesti milliőben

A Tv2 is beszállt a sorozatgyártásba, méghozzá egy elég szexi darabbal, mely akárcsak a konkurencia produkciói szintén a hazai színészet legtapasztaltabb filmeseit vonultatja fel. De vajon a nívós szereplőgárda, és a lenge öltözetek mellé sikerült-e némi szórakoztató réteget is felvinni?

Marvel's Runaways 1x01-03. - Mi van, ha a szüleink tényleg gonoszak?

Könnyedén minden idők legjobb Marvel sorozatával van dolgunk. Ami legyünk őszinték nem volt túl nehéz. Brian K. Vaughn feledhetetlenül zseniális képregényét a Narancsvidékkel, és A Pletykafészekkel edződött Josh Schwartz és Stephanie Savage adaptálta a Hulu számára méghozzá kellő mennyiségű tisztelettel, érzelemmel, és karakter hűséggel. A casting egyszerűen mesés, a hangulat magával ragadó, a történet pedig simán lenyűgöző. Végre egy olyan Marvel sorozat, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.

Tanárok gyöngye - Tartalmas oktatás

Ilyen tanárokból kellene több. Inspirálóak, törődnek a diákok problémáival, és igyekeznek segíteni. Még akkor is, ha emiatt saját magukat kell kínos szituációba terelniük. A Tanárok gyöngye egy roppant szórakoztató, mégis nagyon komoly sorozat, mely valódi gondokkal foglalkozik. Végtelenül mély tartalommal van ellátva, és minden egyes perce aranyat ér. A fiatalok gondjai mind valóságosnak érződnek, melyek zömét a néző maga is átélte fiatal korában. Tanulságos, és roppant szerethető sorozat ez a német gyöngyszem.

Supernatural 13x01. Barát vagy ellenség?
Semmi sem képes a televíziózásban annyira fellelkesíteni, mint amikor a fivéreim visszatérnek a képernyőre. Az a fajta bizsergés, amit 13 év után is érzek, mikor beülök az Impalába egyszerűen utánozhatatlan. Emellett a Supernatural már számtalanszor bizonyította, hogy mindig képes megújulni, és olyan emberi történetekkel előállni, amivel a rajongók is könnyen tudnak azonosulni. A veterán dráma legfrissebb szezonnyitó epizódja sem okozott csalódást, ellenben rettentően könnyfacsaró volt.
The Flash 4x01-02. - Újra magára talált a Villám

Sokan elégedetlenek voltak a harmadik évaddal kapcsolatban, éppen ezért változtattak egy kicsit a negyedik évadra az alkotók. Hanyagolni kezdték a speedsterek erőltetését, és helyette visszatértek inkább a gyökerekhez. Azokhoz az random, vagy kevésbé ismert képregényes ellenségekhez, akik mindig is közkedvelté tették a Villámot. Ennek fényében a debütálás nagyon személyesre, és szórakoztatóra sikeredett.

#DCTV - Lucifer + Supergirl: A szezon premierekről

Mivel idén a szokásosnál is kevesebb újoncban van potenciál, sokkal nagyobb hangsúly neheződik a visszatérő szériákra, akiknek bizonyítaniuk kell, ha nem akarnak kiesni a praxisból. Vajon sikerül nekik? Mindjárt kiderül. Ma a DC televíziós sorozatai kerülnek a nagyító alá.

#NYCC17 - Friss hírek kedvenceinkről

Két igazán fontos Comic Con van egy évben. Az egyik júliusban San Diego-ban, alig néhány héttel azután, hogy amerikai kedvencei visszamentek dolgozni, és egy másik, miután a zömük debütált már, vagy csak nagyon közel kerül a bemutatójához, és még több információval tudják elárasztani a rajongókat. Ez utóbbit is ősszel, New York-ban rendezték, köztük olyan panelekkel, mint a Psych film, a Tick, a Shannara krónikái 2. évada, vagy a Marvel's Runaways.

Star Trek: DISCOVERY - Az új generációs sci-fi
Nagyon régóta vártam már egy izgalmas sci-fi sorozatra, hiszen a Csillagkapu-franchise befejezte óta ez egyre fájóbb, hiányzó műfaj a tévében. A CBS a Star Trek filmek sikerén felbuzdulva - és hogy egy kicsit megtolja a CBS All Access sikerét- berendelte a legújabb, és egyben az utóbbi évek egyik legproblémásabb produkcióját, a Star Trek Discovery-t. A megszokottól eltérő stílusban, csavarva egy kicsit a történetmesélésen, és a főkarakteren, megkaptuk az utóbbi évek legszínesebb Star Trek sorozatát, mely akárcsak elődei, szintén megpróbálja tágítani a horizontunkat.
Kevin (Probably) Saves The World - A Remény hangja
Remény. Pontosan erre van szükségünk ezekben a rémes időkben, és pontosan ezt nyújtja az ABC legújabb sorozata. Szerethető karakterekkel a középpontban, drámai helyzetből kiindulva, a hit húrjait megpendítve képes valami egészen felemelőt nyújtani, mely nem csak remekül elszórakoztat, de még közben az életről is okít. A második esélyről regél, és arról, hogy némi elszántsággal mekkora változást vihetünk végbe az életünkben. Még akkor is, ha minden porcikánkkal tiltakozunk ellene. Viszont a hatása... Egészen felszabadító. Optimista, miközben végig igyekszik elutasítani a helyzetet. Őszinte, bájos, és eszméletlenül szellemes.
Elindult a Kacsamesék - WooHoo!

Mindenkinek vannak rigolyái. Az enyém, ha megbolygatják gyerekkorom legkedveltebb történeteit. Egy szintig hiszek a modernizációban, vagyis abban a részében hogy van előnye a ráncfelvarrásnak, hisz a ma gyermeke nem olyan, mint mi a '90-es években. Ők már teljesen digitalizálódtak, mi meg felhúzós óraként cseperedtünk fel. Saját példámból tudom hogy legyenek bármennyire is jók azok a filmek, amik Hollywood megszületésekor készültek ma már biztos, hogy nem szívesen nézném meg, legyen bármennyire is jó a film. Minden gyorsabb lett, és a lassan építkező történetmesélés már a múlté. Nekünk pedig nem szabad megrekedni ott. Viszont az is tény, hogy több elsüllyedt próbálkozással találkozunk, mint Holdra szálló modernizációval. Szerencsére azonban az új Kacsamesék sorozat fel tudott nőni a régi hírnevéhez, és még rá is pakolt néhány réteget.

Rólunk szól - Szinkron családi hangulatban

Manapság már nem készítenek olyan sorozatokat, mint a Rólunk szól. Azzal tűnik ki a tömegből, hogy emberi, nézői érzelmileg rezonálnak vele és minden egyes epizódjával képes meglepni. Sosem hagy érzelemmentesen és bizony az sem árt, ha közel van a papírzsebkendő, ugyanis a sírás garantált.

Veronica Mars

Veronica Mars. Tudjátok minek tartják? Nos, magyarul én sem, hiszen a "Mályvacukorka", mint olyan megnevezés nem épp a legédesebb, de mégis talán az egyik legközelebb álló jelenség. Valahogy így érzünk mi is, akik a kemény (najó, talán nem mindenki) munkánkal megszerzett kicsiny vagyonunkat befektettük a filmbe. Mind mályvacukrok vagyunk. Biztosítottuk a készítőket és a szereplőket, hogy még ennyi év elteltét követően is kíváncsiak vagyunk rájuk, ők pedig mindezt egy olyan szerelmeslevéllel viszonozták, amelyhez foghatóval még sosem találkoztam. Azt hiszem ez az igazi EPIKUS LoVe.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék