Főoldal

CW 2019/20.

Következik az a kis csatorna, aki mindegyik sorozatát berendelte a 2019/20-as évadra idén - noha bejelentették, hogy a Zöld íjász, és az Odaát egyaránt az utolsó évadára készül, mint ahogy idén az iZombie, a Szeplőtelen Jane, és a Crazy ex-girlfriend is. De ezekről már ugye tavaly tudtuk, hogy véget érnek, és már azt is tudjuk mi lesz az, ami jövőre befejeződik. De a következő szezon pontosan úgy indul, mint az idei. Persze néhány változtatással.
Kezdjük a legfontosabbal: Idén is lesz Arrowverse crossover, méghozzá nem is akármilyen, de egy kicsit másképp. A Krízis történetét 5 epizódban mesélik el, amiből 3 még idén decemberben, 2 pedig csak jövő januárban kerül műsorra. Ami biztos, hogy a Legends része a dolognak januárban kerül vissza, amikor a sorozat visszatér a képernyőkre.

 

Tavaly 5 újoncot rendelt be a csatorna, melyből óriási meglepetésre senki sem távozott. Igen, ez azt is jelenti, hogy a Roswell és az új Bűbájos boszorkák is kap egy második évadot. Ez azért nem kicsit lepett meg. A CW a következő évadban is 6 estén tesz le érdemi produkciókat, és ennek a zöme - egész konkrétan a pénteket leszámítva- mind úgy tűnik, hogy tematikus este benyomását kelti, ahol az összetartozó műfajú produkciók láthatóak együtt.

A CW húzta idén talán az egyik legmerészebb pilot be nem rendelést, amikor passzolták a Jane The Novela című újoncot, ahol Gina Rodriguez lett volna a narrátor. Az izgalmas alapkoncepciót ugyan dobták, de nem zárkóznak el attól, hogy más formában folytatódhasson a sorozat. Ennél kicsit jobb helyzetben van Rob Thomas The Lost Boys című produkciója, melyet újraírnak, és újra is forgatnak. A Glamorous-ról viszont még nem tudták eldönteni, hogy igényt tartsanak-e rá, vagy sem, mely az első olyan produkció lenne, ahol a főszereplő neme lényegtelen.

Folytatódik

 • Odaát (15., utolsó évad)
 • Arrow (8. évad, utolsó évad)
 • The Flash (6. évad)
 • Supergirl (5. évad)
 • Legends of Tomorrow (5. évad)
 • Black Lightning (3. évad)
 • The 100. (7. évad)
 • Riverdale (4. évad)
 • Legacies (3. évad)
 • Dynasty (2. évad)
 • Charmed (2. évad)
 • Roswell, New Mexico (2. évad)
 • In the Dark (2. évad)
 • Spencer (2. évad)

Idén ért véget:

 • iZombie (5. évad)
 • Szeplőtelen Jane
 • Crazy ex-girlfriend

Újoncok:

 • Batwoman
 • Nancy Drew
 • Katy Keene
 
A tematikus esték a következőképp fognak felépülni: Hétfőnként a család fog dominálni, kedden a szuperhősök, szerdán a fiatalság csillogtatja meg tudását, csütörtökön a természetfeletti, vasárnap pedig a nők csapnak oda, de keményen.
 
És akkor most lássuk a műsorrendet:

Vasárnap
8:00-9:00PM BATWOMAN
9:00-10:00PM SUPERGIRL

Hétfő
8:00-9:00PM Spencer
9:00-10:00PM BLACK LIGHTNING

Kedd
8:00-9:00PM THE FLASH
9:00-10:00PM Zöld Íjász

Szerda
8:00-9:00PM RIVERDALE
9:00-10:00PM NANCY DREW

Csütörtök
8:00-9:00PM SUPERNATURAL
9:00-10:00PM LEGACIES

Péntek
8:00-9:00PM CHARMED
9:00-10:00PM DYNASTY

 


ÚJONCOK

 

Nancy Drew

Készítő:Noga Landau, Josh Schwartz és Stephanie Savage
Szereplők:Kennedy McMann, Leah Lewis, Scott Wolf, Riley Smith
Történet: A 18 éves Nancy Drew az anyja halála után abbahagyta a detektívkedést, és még a főiskolát is kihagyja. Egy étteremben helyezkedik el, de mikor a szülővárosában egy rejtélyes gyilkosság történik - melynek egyik fő gyanúsítottja lesz belőle-, négy barátjával összefog, hogy az ügy végére járjanak. Egy ponton bekapcsolódik egy természetfeletti elem is, ami egy korábbi gyilkossághoz köthető.
Érdeklődés: A trailer alapján egy az egyben Riverdale 2.0. Szellemmel. Kár érte, nagyon. Ráadásul egymás után fognak futni. Szeretem Nancyt, de ez nagyon nem az én világomnak ígérkezik.

 

Katy Keene (Riverdale spin-off)
Készítő: Robert Aguirre-Sacasa és Michael Grassi, exec. Producer: Greg Berlanti
Szereplők:Lucy Hale, Ashleigh Murray
Történet: A Riverdale után játszódik, ahogy Josie és Katy New York-ba költöznek, és ott próbálnak meg boldogulni. Katy feltörő félben lévő divatmániás lány, és kettejük küszködéséről szól a művészlét viszontagságaival karöltve a Nagy Almában. Sok Archie Comics karakter is felbukkan a szériában.
Érdeklődés: Lucy Hale miatt várós, és mivel meglehetősen hétköznapinak ígérkezik, így még azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy valamelyest bejöjjön. Ha egy feelgood dramedyt hoznak össze, akkor lehet elkezdem nézni. 

 

Batwoman
Készítő:Caroline Dries - exec. Prod: Greg Berlanti
Szereplők: Ruby Rose, Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Meagan Tandy
Történet: Gothamben, 3 évvel Batman eltünését követően vesszük fel a fonalat, amikoris már a várost a totális kétségbeesés fenyegeti. Egy privát szervezet veszi át a rend fenntartásának szerepét, és mikor annak vezetőjének a lánya hazaér, és úgy dönt, hogy köpenyes igazságosztónak áll, hogy így vigye tovább eltűnt unokatestvére, Bruce Wayne örökségét. Küldetésének sikeréhez azonban a saját démonaival is szembe kell szállnia, hogy a remény új szimbólumává vállhasson...
Érdeklődés: A trailer nekem egy olcsóbb Gotham benyomását keltette, és Ruby Rose ide, vagy oda elég kiábrándító az a látványvilág, amit megteremtettek. És ha pilot ilyen "gyér", akkor vajon milyen lesz a többi? Pedig a világ nagyon érdekelne. És a karakter is. Volt benne potenciál dögivel a legutóbbi crossoverben, úgyhogy az esélyt természetesen megkapja.

 

 Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék