Főoldal

BNV 150!

Elérkezett az általunk várva várt jubileumi beszélgetés, ahol immáron százötvenedik alkalommal csücsül le Joey és Luke a kinél kényelmes, kinél kényelmetlenebb nem foteljába, hogy kibeszéljék a legfrissebb sorozatos élményeiket. Persze nem lenne BNV a BNV, ha nem beszélnének előtte jóízűen mindenféle másról is, mint például koncertekről és munkáról, mielőtt átadnák magukat a valódi élvezeteknek, ami esetükben nem más, mint hirtelen ötletből felindulva leülni és prezentálni egy álomötletet, amiből a saját networkük számára talán sorozatot eszkábálhatnának.
4x51. "Egyszer mi is voltunk fiatalok... úgy 50 éve."
Premier: 2015. 09. 01.

(letöltés)

 

Egyszer volt, hol nem volt, megszületett egy ötlet. Ahogy cseperedett egyre izgalmasabb lett és egyre több mindent tapasztalt meg, aminek köszönhetően egyre több minden fért bele. Egyre vadabb dolgokat tapasztalt meg és egyre kevésbé szólt arról, amiről kellett volna. Ellenben pontosan emiatt vált olyan egyedivé, amennyire csak lehetséges, ugyanis ennek köszönhetően találkozott két lókötő juhász legénnyel, akik a nagy magyar valóságból pattantak szamár hátra, hogy aztán együtt ragadjanak mikrofont és garázsdálkodják gereblye háton be a fél virtuális levegőt.
Történt egyszer, hogy a két hazai legény megpihent egy képzeletbelileg lakatlan, de amúgy teljesen emberekkel feltöltött szigeten, ahol két pacsizós lány között megpillantották Taylor Swift hasonmását, aki utánuk kémkedett. Hogy előle elbújjanak bebújtak a Boston-i orchestra bőröndjeibe, de az úton elkeveredtek és egy nyuggerklubban kötöttek ki San Diego-ban a Comi-Con utáni pangásban. Kétségbeesve hivogatták Harry Pottert, de ő nem érkezett meg, ellenben jóbarátokra leltek néhány jelmezes fura szerzetben, akik valójában lehet, hogy szerzetesek voltak. De nyugalom, mert ahol elakad a képzelet, ott felbukkan AnnaSophie Robb, hogy felszabadítsa! És persze, hogy elrabolja a szívünk, mert ő a szívkirálynő ebben a történetben, aki nem csodálkozott azon, hogy újabb két ebihalat kreált az áldozataiból.
Így volt kénytelen beállni a legénysorba az immáron két ebihallá evolúcializált szerencsétlen flótás, hogy egy másik korba repülve bebizonyítsák az ő vallásuk igenis létezik. Csak még nem senki nem hisz benne.
Hogy kalandjaikat rövidre zárjam, annyit még mondhatok, hogy mindez semmit se ért volna, ha nem tévedtek volna el a hazafelé vezető úton, ahol valami sötét nő fel ne csípte volna őket és kiállította volna őket a parkba dísznek. Így esett meg, hogy mikor Kacey Musgraves legközelebb díjat nyert, a két víg egykori magyar legény ott víritott rajta, beépítve az aranyborításba.


00:00-03:57
Százötvenedik alkalommal a műsorvezetői cseresznyében

03:58-29:41
Luke, a Pacsizós csajok és egy Lángos (10:48-13:52 - lángosos sztorizgatások)
29:42-33:47
a Joey kulturtrollkodik mai adásában:
"Joey és a Bostoni Orchestra ruhásszekrényeinek esetei"
"Joey, Grace és Frankie meg a fickó, akit imádunk, de mindig elfelejtjük a nevét"
33:48-
HETI TÉMA
#1.: Emlékezetes sorozatok, amelyek velünk születtek, haltak és futnak (33:48-
Falling skies - Sorozatfinálé kibeszélése 38:18-42:43;
Személyes élményeink - 1:00:23-1:17:24
Rácsodálkozunk: Elkészült a Blue Mountain State film! 1:17:25-1:22:05)
#2.: Ilyen sorozatokat terveznénk mi! - 1. rész Picsingelés és aprítás
(Luke örökmozgó golyóit szorongatják - A Jóbarátok találkozik Harry Potterrel; 1:22:05-1:33:31
Joey behozza a nőit az új tervébe: Érdekelne egy sorozat AnnaSophia Robb-bal és Mary Kate Wiles-szal a főszerepben? A sztori teljesen mindegy! 1:33:32-1:39:39)
#3.: Jön a 2015/16-os szezon! - Az elmúlt évek kedvenc szinkronjai, Impastor/AnotherPeriod + NFL jóslás - 1:39:40-1:52:25
1:52:26-1:57:26
A Darkness Nő. #SPN
1:57:27-1:58:50
A BNV nem BNV egy Kacey Musgraves említés nélkül


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék