Főoldal

Két pasi meg egy kicsi (9x01-02.): Charlie, hogy megfiatalodtál!

Sokakkal ellentétben én már nagyon vártam a Charlie-mentes Két pasi-t. Na nem azért, mert bárki olyat tudtak volna megnyerni a főszerepre (ha akartak volna, van az a színész, akiért beszálltam volna), akiért nézném, de mégis. Ritka, hogy ilyen balhés körülmények között pateroljanak ki valakit... De ezt most hagyjuk. A lényeg, hogy Charlie elhasználta az "egy életre jutó Sheen-drogját", és már tiszta, csak sajnos a tehetsége már évekkel ezelőtt oda lett, itt meg nem is kellett színészkednie. A faék egyszerűségű poénok viszont megtették a hatásuk, és szerintem, bárki képes előadni. Ebből a szempontból pedig Kutcher tényleg az álommelót fogta ki.
A szezon premier első része egész Amerikát (és engem is) érdekelte. Kíváncsiak voltunk hogyan fogják Lorrék megoldani a cserét, és hogyan vezeti le a frusztrációját Charlien. Egy laza temetéssel, sok ex-szel és egy brutális történettel a haláláról. Őszintén? Engem kilóra. Aztán jött a házeladás dolog, John Stamosszal no meg Lorre első bombájával, Dharmával és Greggel (Major Melinda és Lux Ádám remélem alapok lesznek). Fantasztikusan jó volt őket újra látni, mégha csak 1 percet is szerepeltek a részben. Zseniális komikák. Majd jött egy röpke monológ Alantől, miután megkapta a hamvakat. Mintha mi sem változott volna, hiszen Charlie ugyanúgy semmibe veszi... A rész feléig kiölte azt hiszem minden frusztrációját az alkotó és mindennek elmondható Charliet, de úgy, hogy az végig vicces legyen. Remek kezdés.

Ezután ismertük meg Waldent, akit ugye az ifjú Ashton Kutcher játszott. Jó komika, ezt eddig is tudtuk. Most egy fenemód szánalmas csilliárdost játszott, akinek volt valamije, amit a Microsoft megvett, és dobta az exe, aki miatt öngyilkos akart lenni, aztán persze nem lett. Alan keblére ölelte a pucér fiút, aki hálából megveszi a pecót. Így ért véget az első rész. Ebből messze menő következtetéseket még nem szeretnék levonni. Mint ahogy a második rész után sem, mert Walden érzelmileg megrekedt a 12 éves szintjén, viszont Ashton azzal a profizmussal hozza, ami engem meggyőzött arról, hogy nézőssé kéne előléptetnem a pasikat. De mivel ez a Viasat3 egyik népszerű sitcomja, így a szezon végén már úgyis érkeznek az újabb részek, úgyhogy nem kell.

Amit bizton merek állítani, hogy ez egy új kezdet, tiszta lap. Alan megmaradt olyannak, amilyen, a kissrácot izomból mellőzték, az anya még mindig brutális, és valahol Berta jelenti továbbra is az "üde színfolt" kategóriáját. Egy szóval a Két pasi meg egy kicsi semmit se változott, csak épp főszereplőt cserélt. Szerintem Kutcherrel jobban jártak, valahogy minden viccesebbnek tűnik attól, ha az ember nem csak a nagy büdös semmit látja a képernyőn, hanem valami színészi alakítást, ne adj isten komikumi vénát. És itt ebben a 40'-ben ez történt. Jó kis évad lesz ez, bár aki ezután sem fogja nézni, az ugyanúgy semmit nem veszít. 70%Hozzászólások:
Oldalanként
Joey 2011.10.09 12:43:47
Mindenképpen nézd meg szinkronnal, egyszerűen zseniális amit ott művel a két főhős :D Ráadásul asszem Dóczi Orsi rendezte, szóval minőségi 8)

Flanker 2011.10.05 22:19:45
Egyet értek a kritika mondanivalójával. ÉS egyre jobban érik nálam valamikor egy Dharma és Greg. Magyarul láttam pár részt és tetszett. Lehet szinkronos lesz belőle valamikor 2012-ben..:)

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék