Főoldal

Hotel Babylon

Most tipikusan egy olyan sorozatot nézünk meg, amit ha nem lennék sorozatfüggő és lenne tele a naptáram - élet nuku, de ennek mindjárt vége-, akkor hót ziher, hogy nézném. Az alapötlet megnyerő, a szinkronja korrekt - de nem egy Katonafeleségek-, a figurák meg nem olyan rosszak, hogy elriasszanak tőle. A sorozat, amiről szó lesz az egy 2006 és 2009 között, 4 évadot és 32 részt számláló angol sorozat. Kössétek fel a gatyátokat, nekem is így kellett tennem. A második részben ráadásul Anthony Head (Buffy) is szerepel.
Maga az alapötlet remek. Egy öt csillagos szálloda alkalmazottjai alkotják a keménymagot, akikért hétről hétre izgulhatunk. Közülük is kiemelkedik Charlie, aki a pilotban a menedzserasszisztensi helyre pályázik, de a legnagyobb konkurenciájával kell ádáz harcot vívnia, és nem áll valami jól a szénája. Legalábbis, ha azt nézzük mennyi mindent tettek meg a rock bandáért, aki nem akarja itt szórni a pénzét. Cselhez kell folyamodni, hátha akkor. Valahogy így is történik míg végül eljutunk addig a nagyon is érdekes csattanóhoz. Nézném tovább, sőt pár évvel ezelőtt biztosan nézős is lett volna, de ma nem fér be az életembe, így aki folytatja, az mindenképpen tájékoztasson róla. Köszi.

Ami a karaktereket illeti akadt olyan, aki érdekesnek tűnik, de az igazat megvalva egyikükben sem volt semmi olyan, ami egy kicsit is megfogott volna. Az egész Charliera volt kihegyezve, aki jó karakter, de nincs benne semmi különleges - kivéve azt a dolgot a végén, ami a "nesze semmi, fogd meg jól" szabályt erősíti. Úgyhogy a figurák engem nem ösztönözötek arra, hogy folytassam a nézését.

Beszéljünk inkább a szinkronról. Érzésem szerint Gáspár András baromi jó a főszerepben. Peller Anna hangjával engem még mindig kínozni lehet, de szokás szerint elismerem, hogy nagyon jól csinálja. Charlie legjobb spanja Holl Nándor, aki még nem annyira vicces, mint amennyire a figurája lehetne - mentségére szolgáljon, hogy a figurája sem vicces. A báros csávó meg Rosta Sándor, aki szenzációs. És akkor ott van még a szinkron telitalálata, Zakariás Éva.

A legnagyobb baj, hogy nem túl angol és teljesen átlagos. Ettől függetlenül szerintem jó kis kedd esti szórakozást tud nyújtani, mert érdekes annyira, a benne rejlő potenciálokról nem is beszélve. 70%
Szinkron: 10/7Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék