Főoldal

BNV 7x07-11.

Ne sárgulj bele az unalomba! Inkább hallgasd minden héten az ország kedvenc sorozatterápiáját, ahol még több földi csemegére kattanhatsz rá.

A hónap témái: Tanárok gyöngye, Supernatural, The Good Place, The Goldbergs, Kevin (probably) saves the World, Will & Grace, Great News, The Flash, Supergirl,

Négyföld küldetése 2x01. A druida

A Shannara krónikák visszatérése hozta magával a NÉGYFÖLD KÜLDETÉSE címre hallgató rajongói podcastünket, melyben Joey és Luke az aktuális epizód cselekményéről, karakterek motivációról, és mindenféle mágikus dologról cseveg, amit csak azok érthetnek, akik Négyföldön élnek. Tarts a srácokkal, és légy része a fantasy podcastnek.

BNV 7x02-06.

Ideje learatni az idei termést! Az ősz beköszöntével visszatértek kedvenc sorozataink a képernyőkre, és magukkal hoztak egy csomó friss húst, akiket érdemes felfedezni. A Peak Tv korszakában a BNV továbbra is a legsokoldalúbb iránytű, hogy sose vessz el a sorozatok tengerében.

A hónap kitárgyalt sorozatok (12): The Good Place, I'm Sorry, Difficult People, Great News, Will & Grace, Ghosted, Brooklyn Nine-Nine, Kacsamesék, A Kalandor és a Lady, Star Trek: Diversity, Me, Myself & I, The Gifted, és Chuck

BNV 7x01. Mindig van egy jobb hely!

274. alkalommal üdvözöl mindenkit a JNA: brandnew Voice házigazdája Joey ezen a (képzeletünkben) verőfényes napon. Visszatérünk a rendes kerékvágásba, és a jövőben is minden héten jelentkezünk majd egy vadonatúj adással. Immáron 7. évada igyekszünk tágítani a látókörödet, és elkalauzolni a sorozatok izgalmas világába. Ez továbbra is így lesz. Új rovatokkal, és új stílusban, a felfrissült BNV elkezdi menetelését a 7. évadban. Ha még nem fertőztek meg a sorozatok, kattanj a BNV-re, és mindez meg fog változni!

BNV 6x54-56.

Lassan véget ér a nyári habzsolás, és kezdődik az őszi tévés szezon. Viszont addig még bőven akadnak olyan produkciók, amikről érdemes elcsámcsognunk egy kicsit.

A hónapban érintett sorozatok: The Tick, I'm Sorry, A Pletykafészek, Goldbergs, Everwood, Orville

BNV 6x49-53.

Júliusban sem amradunk néznivalók nélkül. Ebben a hónapban is újabb sorozatok készülnek fel a rajthoz, kedvenceink jelentkeznek friss epizódokkal, és a hazai képernyők világában is néhány újonc kerül műsorra. Tarts júliusban is az ország egyetlen sorozatterápiájával.

A hónapban érintett sorozatok: Alkalmi, Carmichael Show, Időutazók, Gypsy, Hazug csajok társasága, Killjoys, Teen wolf (Farkasbőrben), Playhouse.

BNV 6x44-48.

Júniusban egy kicsit lazábbra vesszük a figurát, és egy alkalmi koccintásra csábítunk. Ebben a hónapban szó lesz mindenről, amire év során nem jutott idő. Akadnak finálék, amiket ki kell beszélni, és várnak ránk olyan premierek, melyek izgalommal töltenek el. Ebben a hónapban is lesz miről beszélnünk a popkultúrában.

BNV 6x39-43.

"Május, te gyönyörű hónap." - Szeptember óta vártunk rá a gründon. Egy ideig jó volt, aztán egyre több lett, de most végre megszabadulunk minden felesleges dologtól és őszig nyugodtan élvezhetjük a nyári meleg édes illatát. Május upfrontsoktól, fináléktól, berendelésektől és kaszáktól lesz hangos. A televíziózás legizgalmasabb hónapja vár ránk.

BNV 6x34-38.

Áprilisban kezdetét veszi a finálé szezon, de szerencsére még annál is több izgalmas, új sorozattal teli hónap elé nézünk. Ebben a hónapban kibeszéljük a Doktor Csont, az Elcserélt lányok, és a Grimm utolsó epizódjait, lehet végleg elköszönünk az Új csaj-tól és Az élet csajos oldalától, meglessük milyen lett a Magicians második fináléja, örömtáncot lejtünk az iZombie új évadának margóján, pezsgőt bontunk a Mystery Science Theatre 3000 visszatérésének tiszteletére, valamint kiosztjuk a 2017-es Halhatatlanok-díjakat. Mozgalmas hónap lesz. Kezdhetjük?

BNV 250!

Hihetetlen, de már a 250. adáshoz érkezett az ország egyetlen sorozat terápiája! A mai adásban ráadásul a kedvenc elemeinket ötvöztük: A legjobb sorozatok mellett egy roppant tehetséges fiatal színésznővel beszélgettünk. Kibeszéljük az Elcserélt lányok 100. epizódját, a Flash/Supergirl musical crossoverét, valamint történelmet írunk a Making History-ról való áradozásunkkal is. Töltsetek velünk másfél órát a sorozatok elképesztően színes világában.

Tanárok gyöngye - Tartalmas oktatás

Ilyen tanárokból kellene több. Inspirálóak, törődnek a diákok problémáival, és igyekeznek segíteni. Még akkor is, ha emiatt saját magukat kell kínos szituációba terelniük. A Tanárok gyöngye egy roppant szórakoztató, mégis nagyon komoly sorozat, mely valódi gondokkal foglalkozik. Végtelenül mély tartalommal van ellátva, és minden egyes perce aranyat ér. A fiatalok gondjai mind valóságosnak érződnek, melyek zömét a néző maga is átélte fiatal korában. Tanulságos, és roppant szerethető sorozat ez a német gyöngyszem.

Supernatural 13x01. Barát vagy ellenség?
Semmi sem képes a televíziózásban annyira fellelkesíteni, mint amikor a fivéreim visszatérnek a képernyőre. Az a fajta bizsergés, amit 13 év után is érzek, mikor beülök az Impalába egyszerűen utánozhatatlan. Emellett a Supernatural már számtalanszor bizonyította, hogy mindig képes megújulni, és olyan emberi történetekkel előállni, amivel a rajongók is könnyen tudnak azonosulni. A veterán dráma legfrissebb szezonnyitó epizódja sem okozott csalódást, ellenben rettentően könnyfacsaró volt.
The Flash 4x01-02. - Újra magára talált a Villám

Sokan elégedetlenek voltak a harmadik évaddal kapcsolatban, éppen ezért változtattak egy kicsit a negyedik évadra az alkotók. Hanyagolni kezdték a speedsterek erőltetését, és helyette visszatértek inkább a gyökerekhez. Azokhoz az random, vagy kevésbé ismert képregényes ellenségekhez, akik mindig is közkedvelté tették a Villámot. Ennek fényében a debütálás nagyon személyesre, és szórakoztatóra sikeredett.

#DCTV - Lucifer + Supergirl: A szezon premierekről

Mivel idén a szokásosnál is kevesebb újoncban van potenciál, sokkal nagyobb hangsúly neheződik a visszatérő szériákra, akiknek bizonyítaniuk kell, ha nem akarnak kiesni a praxisból. Vajon sikerül nekik? Mindjárt kiderül. Ma a DC televíziós sorozatai kerülnek a nagyító alá.

#NYCC17 - Friss hírek kedvenceinkről

Két igazán fontos Comic Con van egy évben. Az egyik júliusban San Diego-ban, alig néhány héttel azután, hogy amerikai kedvencei visszamentek dolgozni, és egy másik, miután a zömük debütált már, vagy csak nagyon közel kerül a bemutatójához, és még több információval tudják elárasztani a rajongókat. Ez utóbbit is ősszel, New York-ban rendezték, köztük olyan panelekkel, mint a Psych film, a Tick, a Shannara krónikái 2. évada, vagy a Marvel's Runaways.

Star Trek: DISCOVERY - Az új generációs sci-fi
Nagyon régóta vártam már egy izgalmas sci-fi sorozatra, hiszen a Csillagkapu-franchise befejezte óta ez egyre fájóbb, hiányzó műfaj a tévében. A CBS a Star Trek filmek sikerén felbuzdulva - és hogy egy kicsit megtolja a CBS All Access sikerét- berendelte a legújabb, és egyben az utóbbi évek egyik legproblémásabb produkcióját, a Star Trek Discovery-t. A megszokottól eltérő stílusban, csavarva egy kicsit a történetmesélésen, és a főkarakteren, megkaptuk az utóbbi évek legszínesebb Star Trek sorozatát, mely akárcsak elődei, szintén megpróbálja tágítani a horizontunkat.
Kevin (Probably) Saves The World - A Remény hangja
Remény. Pontosan erre van szükségünk ezekben a rémes időkben, és pontosan ezt nyújtja az ABC legújabb sorozata. Szerethető karakterekkel a középpontban, drámai helyzetből kiindulva, a hit húrjait megpendítve képes valami egészen felemelőt nyújtani, mely nem csak remekül elszórakoztat, de még közben az életről is okít. A második esélyről regél, és arról, hogy némi elszántsággal mekkora változást vihetünk végbe az életünkben. Még akkor is, ha minden porcikánkkal tiltakozunk ellene. Viszont a hatása... Egészen felszabadító. Optimista, miközben végig igyekszik elutasítani a helyzetet. Őszinte, bájos, és eszméletlenül szellemes.
Elindult a Kacsamesék - WooHoo!

Mindenkinek vannak rigolyái. Az enyém, ha megbolygatják gyerekkorom legkedveltebb történeteit. Egy szintig hiszek a modernizációban, vagyis abban a részében hogy van előnye a ráncfelvarrásnak, hisz a ma gyermeke nem olyan, mint mi a '90-es években. Ők már teljesen digitalizálódtak, mi meg felhúzós óraként cseperedtünk fel. Saját példámból tudom hogy legyenek bármennyire is jók azok a filmek, amik Hollywood megszületésekor készültek ma már biztos, hogy nem szívesen nézném meg, legyen bármennyire is jó a film. Minden gyorsabb lett, és a lassan építkező történetmesélés már a múlté. Nekünk pedig nem szabad megrekedni ott. Viszont az is tény, hogy több elsüllyedt próbálkozással találkozunk, mint Holdra szálló modernizációval. Szerencsére azonban az új Kacsamesék sorozat fel tudott nőni a régi hírnevéhez, és még rá is pakolt néhány réteget.

Rólunk szól - Szinkron családi hangulatban

Manapság már nem készítenek olyan sorozatokat, mint a Rólunk szól. Azzal tűnik ki a tömegből, hogy emberi, nézői érzelmileg rezonálnak vele és minden egyes epizódjával képes meglepni. Sosem hagy érzelemmentesen és bizony az sem árt, ha közel van a papírzsebkendő, ugyanis a sírás garantált.

Veronica Mars

Veronica Mars. Tudjátok minek tartják? Nos, magyarul én sem, hiszen a "Mályvacukorka", mint olyan megnevezés nem épp a legédesebb, de mégis talán az egyik legközelebb álló jelenség. Valahogy így érzünk mi is, akik a kemény (najó, talán nem mindenki) munkánkal megszerzett kicsiny vagyonunkat befektettük a filmbe. Mind mályvacukrok vagyunk. Biztosítottuk a készítőket és a szereplőket, hogy még ennyi év elteltét követően is kíváncsiak vagyunk rájuk, ők pedig mindezt egy olyan szerelmeslevéllel viszonozták, amelyhez foghatóval még sosem találkoztam. Azt hiszem ez az igazi EPIKUS LoVe.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék