Főoldal

BNV 6x25-28.

Február, oly csodás. Exkluzív különkiadások, BNV kalandor reunion és Superbowl győzelem. És azt hiszem ezekkel a dolgokkal még nem árultunk el semmit abból a tengernyi mókából és kacagásból, ami Rátok vár ebben a hónapban! Tegyük emlékezetessé februárt!

BNV 6x20-24.

Minden héten vadonatúj adásokkal jelentkezik a BNV. 2017-ben is minden héten kibeszéljük a legropogósabb és legizgalmasabb sorozatokat és a popkultúrális élet legizgalmasabb híreit.

BNV exXxkluzív Monory Csabával

A BNV első 2017. adása rendhagyó mód egy különkiadás, melyben Joey beszélget Monory Csabával egy fiatal és roppant tehetséges fordítóval a szakma nehézségeiről és a fordítás fortélyairól.

BNV 6x13-16.

Decemberben is minden héten új adásokkal készülünk a Karácsukára! Ebben a hónapban értékeljük a 2016-os őszi felhozatalt, elmerülünk a kedvenc karácsonyi részeink forgatagában és megjósoljuk milyen lesz a Peak Tv kicsúcsosodása 2017-ben. Mint mindig, minden héten érdemes velünk tartani.

BNV 6x09-12.

Novemberben adjatok hálát a BNV létezésének, amiért minden héten megkönnyíti a popkultúrális neveléseteket. Ebben a hónapban is számtalan új produkciót mutat be nektek Joey, illetve kalandozik el napjaink popkultúrális életének az egén. Heti egy órában csak a legjobbakkal.

BNV 6x05-08.

Október csak egyet jelenthet: Gyönyörű, narancsba bújó tájakat. És azt, hogy az otthon melegében majd felolvaszt Joey karcos hangja. Ebben a hónapban is minden héten jelentkezünk (minimum) egy új adással. Sorozatokról, popkultúráról és mindenről, ami jön. Tartsatok Magyarország legrégebb óta futó tévés podcastjével.

BNV 6x02-04.

A szokásoknak megfelelően továbbra is minden héten jelentkezik a JNA Network popkultúrális podcastje. A házigazda szerepkörben ezúttal csak Joey, aki az elmúlt hét legfontosabb tévés, képregényes és filmes eseményeiről számol be csak úgy, ahogy ő tud.

BNV 6x01.

Woálá! Vadonatúj műsor, vadonatúj struktúra és vadonatúj főcím! Mostantól Joey vár mindenkit hétről-hétre a BNV-ben, hogy kitárgyalja a legfrissebb popkultúrális rágcsálnivalókat.

9. Panel #003. Csodaország

A képzelet szép dolog. Főleg, ha szabadon használhatod. Ezért döntött úgy 1992-ben 7 illusztrátor, hogy hátat fordítanak a nagy kiadók politikájának és megteremtik az alkotók által birtokolt történetek fellegvárát. Ismerd meg az IMAGE Comics kínálatát!

9. Panel #002. Riverdale

Szeretnéd tudni mi zajlik a képregények világában? Kikre érdemes figyelni és miket célszerű olvasni? Tarts Joey-val két hetente, és ismerd meg ezt a lenyűgöző világot!

Rólunk szól - Szinkron családi hangulatban

Manapság már nem készítenek olyan sorozatokat, mint a Rólunk szól. Azzal tűnik ki a tömegből, hogy emberi, nézői érzelmileg rezonálnak vele és minden egyes epizódjával képes meglepni. Sosem hagy érzelemmentesen és bizony az sem árt, ha közel van a papírzsebkendő, ugyanis a sírás garantált.

Kilencedik Panel 001.

1x01. Hamilton megye

Mik a jó képregények ismérvei? Hol érdemes elkezdeni? Kikre érdemes odafigyelni? Miért ez a legjobb médium a történetmeséléshez?

Mozart in the Jungle III. - Velencei kavalkád

Gael García Bernal könnyedén minden idők legjobb színésze. Úgy lubickol a szerepében, ahogy csak nagyon kevesen tudnak. A Maestro, mint egy szórakozott, nagyra nőtt gyerek, mesteri tehetséggel megáldva teljesedett ki ebben a szezonban. Félelmetes volt nézni a játékát, és a karakter evolúcióját. Kétségtelenül ő napjaink egyik legerősebb és legszórakoztatottabb figurája. Csak miatta érdemes időt szánni a Mozart in the Jungle-ra. Tőle megtudhatjuk, hogy figurákat hallucinálni és hozzájuk beszélni távolról sem annyira ciki, mint amennyire a társadalom ezt ránk akarja erőszakolni. A művész ettől teljesedik ki és az, hogy képesek vagyunk rá csak azt fejezi ki, hogy bennünk is egy zseni lappang. Valahol. Egészen mélyen elrejtve a sok koszos doboz alatt.

Szuperhősök találkozása - A DCTVU crossoverek hetéről

Megtörtént minden DC rajongó álma, kedvenc hősei végre találkoztak egymással! Sőt, közös küldetésre is mentek, hogy együtt védjék meg a multiverzumot.

BNV Különkiadás: SZÍVEK SZÁLLODÁJA - Egy év az életünkből

A Szívek szállodája november 25. visszatért a Netflixre, hogy 6 órába csomagolva elmeséljék hol is tartanak most a lányok. A felemelő történetük minden momentuma okot biztosított arra, hogy legyen mit megrágnom ebben a podcastben. Tartsatok velem egy nem mindennapi utazásra kedvenc amerikai kisvárosunkba.

Az utolsó remény - Nem egy utolsó szinkron

A VIASAT6 egyik új sikersorozata az amerikai TNT-ről érkezett The Last Ship, ami itthon Az utolsó remény címen fut, a magyar változat pedig Aprics László szinkronrendező és Policza Imre hangmérnök értő kezei alatt készül kiváló színművészek közreműködésével. A Viasat és az SDI munkatársainak köszönhetően pedig mi is belenézhettünk a sorozat munkálataiba.

DC: Újjászületés - Batgirl, Titans, Flash

Május végén kezdetét vette az új időszámítás a DC háza táján. Az Újjászületés eddig osztatlan sikereket ért el, június és július legjobban fogyó címei kerültek ki ebből az istállóból (Június Top-20 15, Július Top-20 18). Mivel sok címet olvasok így most csokorba szedtem az elmúlt időszak legjobb történeteiről alkotott véleményem.

MONSTRESS - A benned szunnyadó szörny

Ismered azt az érzést, amikor nem tudod miért, de egy történet magához szólít? Mintha az lenne a végzeted, hogy átéld. Nem tudod miért, csak egyszerűen vágysz az élményre, és amikor eljön a nap minden megváltozik. Néhány történet meredek, merész és leleményes, míg mások elvesznek a világépítésben. Maika története az előbbi kategóriába tartozik.

Giant Days - Egyetem veletek

Borítóról ne ítélj - tartja a mondás. Esetünkben azonban pontosan a borító az, ami miatt már évek óta érdeklődöm a Giant days iránt. Persze sosem kezdtem el, csak lenyűgözött a minimalista stílusa, a szín használata és a rajz stílusa. Éveken át csak kerülgettük egymást végül pedig úgy döntöttem, hogy engedek a csábításnak és belecsapok a történetbe. Ekkor hirtelen megvilágosodtam. A Giants days az a képregény, amiről nem tudtam, hogy szükségem van rá, amíg el nem kezdtem olvasni. Mert egyetemre menni jó!

Stranger Things: Különös teremtmények kifordítva

Az év sorozata a '80-as évek ifjúsági filmjeinek minden bájával érkezett világszerte a Netflixre. Ám a STRANGER THINGS nem csak visszaidézi a klasszikus értelemben istenített ifjúsági filmek világát és visszacsempész valamit a "film" szó jelentéséből, hanem ennél sokkal többet nyújt. Élményt biztosít a néző számára, aki egyre mélyebben elmerül a 8 részes történet minden furcsaságában, ahol néhány kölyök biciklivel igyekszik valódi természetfeletti események ügyében nyomozni, hogy megtalálják eltűnt barátjuk.

Veronica Mars

Veronica Mars. Tudjátok minek tartják? Nos, magyarul én sem, hiszen a "Mályvacukorka", mint olyan megnevezés nem épp a legédesebb, de mégis talán az egyik legközelebb álló jelenség. Valahogy így érzünk mi is, akik a kemény (najó, talán nem mindenki) munkánkal megszerzett kicsiny vagyonunkat befektettük a filmbe. Mind mályvacukrok vagyunk. Biztosítottuk a készítőket és a szereplőket, hogy még ennyi év elteltét követően is kíváncsiak vagyunk rájuk, ők pedig mindezt egy olyan szerelmeslevéllel viszonozták, amelyhez foghatóval még sosem találkoztam. Azt hiszem ez az igazi EPIKUS LoVe.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék