Főoldal

BNV 7x01. Mindig van egy jobb hely!

274. alkalommal üdvözöl mindenkit a JNA: brandnew Voice házigazdája Joey ezen a (képzeletünkben) verőfényes napon. Visszatérünk a rendes kerékvágásba, és a jövőben is minden héten jelentkezünk majd egy vadonatúj adással. Immáron 7. évada igyekszünk tágítani a látókörödet, és elkalauzolni a sorozatok izgalmas világába. Ez továbbra is így lesz. Új rovatokkal, és új stílusban, a felfrissült BNV elkezdi menetelését a 7. évadban. Ha még nem fertőztek meg a sorozatok, kattanj a BNV-re, és mindez meg fog változni!

BNV 6x54-56.

Lassan véget ér a nyári habzsolás, és kezdődik az őszi tévés szezon. Viszont addig még bőven akadnak olyan produkciók, amikről érdemes elcsámcsognunk egy kicsit.

A hónapban érintett sorozatok: The Tick, I'm Sorry, A Pletykafészek, Goldbergs, Everwood, Orville

BNV 6x49-53.

Júliusban sem amradunk néznivalók nélkül. Ebben a hónapban is újabb sorozatok készülnek fel a rajthoz, kedvenceink jelentkeznek friss epizódokkal, és a hazai képernyők világában is néhány újonc kerül műsorra. Tarts júliusban is az ország egyetlen sorozatterápiájával.

A hónapban érintett sorozatok: Alkalmi, Carmichael Show, Időutazók, Gypsy, Hazug csajok társasága, Killjoys, Teen wolf (Farkasbőrben), Playhouse.

BNV 6x44-48.

Júniusban egy kicsit lazábbra vesszük a figurát, és egy alkalmi koccintásra csábítunk. Ebben a hónapban szó lesz mindenről, amire év során nem jutott idő. Akadnak finálék, amiket ki kell beszélni, és várnak ránk olyan premierek, melyek izgalommal töltenek el. Ebben a hónapban is lesz miről beszélnünk a popkultúrában.

BNV 6x39-43.

"Május, te gyönyörű hónap." - Szeptember óta vártunk rá a gründon. Egy ideig jó volt, aztán egyre több lett, de most végre megszabadulunk minden felesleges dologtól és őszig nyugodtan élvezhetjük a nyári meleg édes illatát. Május upfrontsoktól, fináléktól, berendelésektől és kaszáktól lesz hangos. A televíziózás legizgalmasabb hónapja vár ránk.

BNV 6x34-38.

Áprilisban kezdetét veszi a finálé szezon, de szerencsére még annál is több izgalmas, új sorozattal teli hónap elé nézünk. Ebben a hónapban kibeszéljük a Doktor Csont, az Elcserélt lányok, és a Grimm utolsó epizódjait, lehet végleg elköszönünk az Új csaj-tól és Az élet csajos oldalától, meglessük milyen lett a Magicians második fináléja, örömtáncot lejtünk az iZombie új évadának margóján, pezsgőt bontunk a Mystery Science Theatre 3000 visszatérésének tiszteletére, valamint kiosztjuk a 2017-es Halhatatlanok-díjakat. Mozgalmas hónap lesz. Kezdhetjük?

BNV 250!

Hihetetlen, de már a 250. adáshoz érkezett az ország egyetlen sorozat terápiája! A mai adásban ráadásul a kedvenc elemeinket ötvöztük: A legjobb sorozatok mellett egy roppant tehetséges fiatal színésznővel beszélgettünk. Kibeszéljük az Elcserélt lányok 100. epizódját, a Flash/Supergirl musical crossoverét, valamint történelmet írunk a Making History-ról való áradozásunkkal is. Töltsetek velünk másfél órát a sorozatok elképesztően színes világában.

BNV 6x29-32.

Márciusban megérkezett a tavasz és a nyuszik ügyesen elrejtettek néhány különkiadásos BNV tojást, amelyekre érdemes lesz majd fülelni a hónapban. Sztárvendégek és pompázó beszélgetések mellett pedig hétfőnként folytatódik a sorozat terápia Joey-val. Hegyezd a füled, hogy mindent tudj!

BNV 6x25-28.

Február, oly csodás. Exkluzív különkiadások, BNV kalandor reunion és Superbowl győzelem. És azt hiszem ezekkel a dolgokkal még nem árultunk el semmit abból a tengernyi mókából és kacagásból, ami Rátok vár ebben a hónapban! Tegyük emlékezetessé februárt!

BNV 6x20-24.

Minden héten vadonatúj adásokkal jelentkezik a BNV. 2017-ben is minden héten kibeszéljük a legropogósabb és legizgalmasabb sorozatokat és a popkultúrális élet legizgalmasabb híreit.

BNV exXxkluzív Monory Csabával

A BNV első 2017. adása rendhagyó mód egy különkiadás, melyben Joey beszélget Monory Csabával egy fiatal és roppant tehetséges fordítóval a szakma nehézségeiről és a fordítás fortélyairól.

BNV 6x13-16.

Decemberben is minden héten új adásokkal készülünk a Karácsukára! Ebben a hónapban értékeljük a 2016-os őszi felhozatalt, elmerülünk a kedvenc karácsonyi részeink forgatagában és megjósoljuk milyen lesz a Peak Tv kicsúcsosodása 2017-ben. Mint mindig, minden héten érdemes velünk tartani.

BNV 6x09-12.

Novemberben adjatok hálát a BNV létezésének, amiért minden héten megkönnyíti a popkultúrális neveléseteket. Ebben a hónapban is számtalan új produkciót mutat be nektek Joey, illetve kalandozik el napjaink popkultúrális életének az egén. Heti egy órában csak a legjobbakkal.

BNV 6x05-08.

Október csak egyet jelenthet: Gyönyörű, narancsba bújó tájakat. És azt, hogy az otthon melegében majd felolvaszt Joey karcos hangja. Ebben a hónapban is minden héten jelentkezünk (minimum) egy új adással. Sorozatokról, popkultúráról és mindenről, ami jön. Tartsatok Magyarország legrégebb óta futó tévés podcastjével.

BNV 6x02-04.

A szokásoknak megfelelően továbbra is minden héten jelentkezik a JNA Network popkultúrális podcastje. A házigazda szerepkörben ezúttal csak Joey, aki az elmúlt hét legfontosabb tévés, képregényes és filmes eseményeiről számol be csak úgy, ahogy ő tud.

BNV 6x01.

Woálá! Vadonatúj műsor, vadonatúj struktúra és vadonatúj főcím! Mostantól Joey vár mindenkit hétről-hétre a BNV-ben, hogy kitárgyalja a legfrissebb popkultúrális rágcsálnivalókat.

Elindult a Kacsamesék - WooHoo!

Mindenkinek vannak rigolyái. Az enyém, ha megbolygatják gyerekkorom legkedveltebb történeteit. Egy szintig hiszek a modernizációban, vagyis abban a részében hogy van előnye a ráncfelvarrásnak, hisz a ma gyermeke nem olyan, mint mi a '90-es években. Ők már teljesen digitalizálódtak, mi meg felhúzós óraként cseperedtünk fel. Saját példámból tudom hogy legyenek bármennyire is jók azok a filmek, amik Hollywood megszületésekor készültek ma már biztos, hogy nem szívesen nézném meg, legyen bármennyire is jó a film. Minden gyorsabb lett, és a lassan építkező történetmesélés már a múlté. Nekünk pedig nem szabad megrekedni ott. Viszont az is tény, hogy több elsüllyedt próbálkozással találkozunk, mint Holdra szálló modernizációval. Szerencsére azonban az új Kacsamesék sorozat fel tudott nőni a régi hírnevéhez, és még rá is pakolt néhány réteget.

Békítő 2x06. Altató

Meddig lehet megőrizni a nagy titkot? Egyáltalán lehet-e ideje Wynonnának feldolgozni a történteket? Míg Dolls ezerrel nyomul Wynonnára, addig Waverly, és Nicole próbálják rendbe rakni kapcsolatukat. Eközben végre előtérbe kerülnek az Özvegyek is. Mindez egyetlen epizódban!

9. Panel 009. San Diego (2017)

Az elmúlt pár nap nagyon izgalmas volt. A képregényes világ színe-java San Diego-ban gyűlt össze, ahol akinek bejelenteni valója volt, az megtehette a rajongók társaságában az év legfontosabb közönségtalálkozó eseményén. Én pedig elhoztam nektek a legfrissebb, és legizgalmasabb híreket, elméleteket, és teóriákat a DC világán belülről, és azon túlról.

#SDCC - Tv és Filmek

Ebben a cikkben találhatod majd meg a hétévége legizgalmasabb televíziós, és filmes előzeteseit, híreit. Ne maradj le semmiről, ami San Diego-ban történik!

SDCC - Képregények

Eljött az év legjobban várt hétvégéje a képregény rajongók számára! San Diegoban gyül össze a szakma és a rajongók java, hogy egy kicsit elmélázzon az elmúlt időszakon, és felkészítse a közönséget arra mi vár ránk a közeljövőben.

A cikk egész hétvégén frissül a legforróbb képregényes hírekkel.

Békítő 2x05. Idegenek egy testben

Elérkezett a szezon legjobban várt epizódja, mely mindent megváltoztat! Innen nincs visszaút, csak előre, miközben a néző kapkodja a fejét a meglepőbbnél meglepőbb fordulatok tengerében. Ez az epizód, amikor a szezon valóban beindul, és amikor belép a képbe egy eddig ismeretlen Rend is.

Békítő 2x04. "Valami nincs rendben vele"

Ennyire mozgalmas epizóddal csak nagyon ritkán találkozunk bármelyik sorozatban. Még kevesebb meri ennyire felpörgetni a történetet a szezon eme korai szakaszában, és még kevesebben mernek elmenni ilyen messze az eseményekkel. Sokkoló pillanatok, meglepő fordulatok, könnyek, és nevetések. Mindez másfél órába sűrítve. Igen, ennyire sok minden történt ezen a héten.

Gypsy - Vágyunk arra, hogy jobb legyen

Naomi Watts Netflix sorozata egyszerűen félelmetes. A hideg is kiráz attól, amit ebben a sorozatban a pszichológus karaktere megtesz. Ugyanakkor pontosan ez a legnagyobb vonzereje. A módja, ahogy szó szerint szabadjára engedi magát, és beleolvad a páciensei életébe nem csak azért veszélyes, mert visszaél az elhangzó információkkal, hanem azért is, mert a megszállottság egy olyan fokára barangol, melyet nagyon ritkán látni sorozatban. Még ritkábban női szempontból elmesélve. Tény, hogy a Gypsy nem egy cselekmény orientált történet - ebből kifolyólag lassan hömpölyög-, de az biztos, hogy a karakter olyan mélységeibe kalauzol el, melyek belőlünk is képesek kiváltani mindazt a sorozattal szemben, amin a karakter keresztül megy. Ez pedig olyan hatalom, ami veszélyes a nézőre nézve.

Békítő 2x03.

Folytatjuk a Békítőt, Magyarország egyetlen Wynonna Earp kibeszélő podcastjét, melyben hétről-hétre kibeszéljük a széria legfontosabb eseményeit, feledhetetlen pillanatait, elméleteket gyártunk és jókat derülünk. Ne maradj le te se az egész nyáron át tartó Earpölésről!

Békítő 2x02. "Hámló bőr"

Folytatjuk a Békítő megragadását, ám ezúttal hagyományos kibeszélő jelleggel, a szokásos megtekintős kivesézés és audiokommentár helyett. Azért a formátum váltás, mert így mindenre kibeszélnivaló elemre jut elég idő, ettől pedig sokkal élvezetesebb lesz az egész Wynonna Earp élmény. Tarts velem ma is!

9. Panel #008. Themyscira

Themyscira (ejtsd: themüszkira) - avagy eredetileg Paradise Island-, szolgál otthonául a hős amazonoknak. Aphrodite törvényei uralják, és a béke szigete rejtve van a világ szeme elől. Egészen addig, amíg Steve Trevor gépe le nem zuhan itt...
A kis sziget először 1941 decemberében jelent meg Paradise Island néven az All Star comics #8. számában, William Moulton Marston alkotásában. 1987-es modernizálásakor kapta csak meg a Themyscira nevet (melyet egy görög mitológiai város után kapott).
Kalandozz Joey-val erre a bűbájos szigetre, és fedezd fel a kincseket, és érdekességeket, amelyeket ez a férfiak mentes világ nyújtani tud.

Wynonna Earp - Télies western (kibeszélő + évadnyitó vélemény)

Vagány mód tér vissza 2016 legkedveltebb rajongói portékája, az igazi PeakTv-korszak gyöngyszem, a Wynonna Earp. A Wyatt Earp leszármazottjának démonvadász küldetését elmesélő széria erős női karakterekkel, könnyed hangulattal, édes románcokkal, és legendás egy sorosok társaságában kezdte meg második évadát a hétvégén. A jeles alkalomból következzék egy értékelő a premierről, valamint hallgassátok meg a Békítőt, mely újra felveszi a fonalat a sorozattal kapcsolatban.

WONDER WOMAN (2017) - Élmény a nagyvásznon

Mikor hozott utoljára izgalomba egy film annyira, hogy élőnek érezted magad tőle? Mikor volt az utolsó alkalom, amikor egy film megtekintése során megbizsergetett volna? Persze most tombol bennem a rajongó, aki életében talán másodszor kapta meg azt egy filmtől, amiről mindig is álmodott. A Veronica Mars mozi után, mely egy a rajongóknak címzett, gyönyörű szerelmeslevél volt a Wonder Woman nem csak, hogy történelmet ír a szemünk láttára, de könnyedén túlszárnyalja minden elvárásunk egy filmmel szemben. Önzetlen kikapcsolódás, melyben ismét felfedezhetjük elveszett emberségünk.

BNV exkluzív - Beszélgetés Dányi Krisztiánnal

Tölts el egy órát egy kiváló színész társaságában, aki olyan lelkesedéssel szinkronizál, mint amilyen szenvedéllyel színpadra áll. Aki keresi a kihívásokat, és mindig a maximumot nyújtja. Tölts el egy órát Sawyer és a Preacher magyarhangjával itt a legújabb BNV-ben.

Upfronts - Az újoncok (2017/18)

Most, hogy túl vagyunk az idei upfrontson ideje közelebbről is szemügyre venni a 2017/18-as szezonban induló újoncokat. Csatornákra bontva, műfajonként, egy csokorba szedve. Kellemes böngészést kívánunk!

Supernatural - A brittek és az ördög csemetéje (12. évad)

Kezdem azt érezni, hogy a harc jó és gonosz között soha sem fog véget érni. És talán így van ez rendjén. Nem igazán tudnék elképzelni egy olyan világot, amelyikben nincsenek már tizenkét éve velem a Winchester fivérek, és nem rójuk Amerika legendás útjait démonokra vadászva, és embereket megmentve. A kötelék pedig nem csak a testvérek, hanem a nézők és a sorozat között is csak egyre erősebbé vállik, miközben a rajongók lelkesedése soha nem látott mértékeket ölt. Egyszerűen nem tudnak hibázni az összképet tekintve a veterán alkotók.

Upfronts 2017 - CW

A CW azon csatornák egyike, aki nagyon hűséges a már meglévő tartalmához. Nem számít milyen pocsék számokat szállít az adott produkció, ők nyitottak rá, amíg a széria minősége ezt indokolja. A minőséget helyezik a rivaldába és ennek köszönhetően évről-évre egyre erősebb a kínálatuk. Ennek tudható be, hogy a 3 újoncukból csak egy élte túl a kezdő szezonját, és mindössze két sorozatnak engedték meg, hogy kifusson. Az így felszabadult négy helyre pedig négy újonc szériát rendeltek be.

Upfronts 2017 - CBS

A nyugger adó a legerősebb mind közül. Már felhozatal tekintetében. Még tavasszal berendelték szinte majdnem az egész repertoárt, és az újonc kínálatuk is elég sok túlélő produkciót szállított. Nem is említve a következő szezonban érkező produkciókat - ahol túl sok meglepetéssel nem igen találkozunk, maximum azzal, hogy milyen gyorsan kezdődnek. A CBS kínálata már bejáratott franchise-okra és sikeres produkciókra épül.

Upfronts 2017 - ABC

Ők rendelték be a legtöbb projectet idén, miközben szinte a végsőkig kivártak a már meglévő paletta berendelésével. Nem mondhatjuk, hogy akadtak meglepő döntések a csatornánál, de az tény, hogy két rossz hír is érkezett két különböző sorozat rajongóinak két napon belül. Az egyik Jennifer Morrison távozása az Egyszer volt, hol nem volt-ból, vele pedig távozik a szereplők apraja-nagyja, a másik pedig, hogy a hetedik évadával véget ér a Botrány. Szegény Justine a Megdönthetetlenből.

Upfronts 2017 - FOX

Alaposan megkínozták a nézőket. Egészen az utolsó pillanatig kivártak két veterán komédiájuk sorsának bejelentésével, miközben meghozták a kötelező, ám fájdalmas kaszák kiosztása felett is a döntéseiket. Az így felszabadult helyekre pedig egészen impozáns, és jól csengő újoncokat rendeltek be, akik remélhetőleg sokáig részét képezik majd a csatorna repertoárjának. Mondhatnánk, hogy egy új éra kezdődik a FOX-nál, de igazából ebben bízunk minden évben.

Upfronts 2017 - NBC

Idén ősszel visszatér a '90-es évek egyik legmeghatározóbb komédia szériája egy izmos 12 epizódos évaddal, mind a négy eredeti szereplőjével. Emellett az NBC a már meglévő portékáira tette le a voksát, három újoncot kiemelve az idei szezonból - melyek közül egyik az utóbbi évek legnagyobb sikere a csatornánál.

9. Panel 007. Forbidden Planet

Minden évben május első szombatján kerül megrendezésre az "Ingyenes Képregény nap" (Free Comic book day, FCBD), mely során a képregényboltok ingyenes kiadványokkal várják a leendő lelkes vásárlókat. Honnan ered ez a nap, milyen kiadványokat sikerült idén bezsákolnom, és melyek voltak az idei év fénypontjai? Kiderül ebből a majd 70 perces vadonatúj podcast-ből!

9. Panel 006. Mount Justice

Úgy tűnik a DC minden hónapra tartogat valami "világ megrengető" bejelentést, és ez így is van rendjén. Azonban a mai adásban ennél sokkal többről lesz szó. Egy kicsit újra gondolom a műsor jellegét, miközben elmerülök a legfontosabb hírekben, melyek az előző adás óta történtek, majd pedig végig szemezem az idei Eisner-jelöltek listáját. Utána szó lesz egy ingyenes magyar képregényről, valamint a jelenlegi kedvencek mellett az Image egy új sorozata is kivesézésre kerül.

9. Panel #005. Burnside

Többet szeretnél tudni a képregények világáról? Elmerülnél a legfrissebb történetszálak rejtelmében? Szeretnél jobban megismerni egy karaktert? Akkor a legjobb helyen jársz!

BNV Különkiadás: Németh Kriszta

Derüs napot kívánok kedves barátaink! A mai adásban egy nagy kedvencemmel volt szerencsém leülni és elmélázgatni szinkronról, fényképezésről és szappan készítésről. Megannyi jó sztori, könnyed hangulat és sok-sok nevetés, miközben egy kis bepillantást kapunk Németh Kriszta világába. Töltsetek egy órát a bájos színésznővel.

RÓLUNK SZÓL: Nem minden arany, ami fénylik

Dühös vagyok. Annyi mindent kaptam az első évadtól, olyan mélyen tudtam azonosulni a szereplők problémáival, az élethelyzetekkel, amikbe kerültek, a kapcsolataik katyvaszával, hogy úgy érzem nem érdemeltem meg a végén ezt a gyomrost. Együtt nevettem, és együtt sírtam a karakterekkel hétről hétre, még akkor is, ha nem is mindegyikük a kedvencem. Velük tartottam erre a különleges utazásra, hogy egy kicsit jobban felfedezzem az emberi természetet, a bennünk rejlő lehetőségekről tanulhassak. És milyen remek egy évünk volt! Minden pillanata érzelmeket váltott ki belőlem - talán ez már a korral járó szentimentalizmus?-, melyekből rengeteget tanultam magamról és szeretném hinni, hogy segített az érzelmi intelligenciám fejlődésében is. Mégis hullámvasút volt, mely hol felkavart, hol gyengéden ringatott. A Rólunk szól nem egy könnyed karakter dráma, hanem az a sorozat, mely megérint, megvisel, és meghozza az eszed. Értékekre nevel.

Vámpírnaplók: Viszlát, Mystic Falls!

Véget ért a Vámpírnaplók. A vérszívók újabb korszaka zárult le a Buffy, a vámpírok réme bemutatójának huszadik évfordulóján. Sorszerű volna? Meglehet. Mindkét sorozat meghatározta a műfajt, de míg Elenáék története itt kimerült, addig Buffy ennél jóval többet tett le az asztalra. Mégis hihetetlen belegondolni, hogy a történet, mely 2009 szeptember 10., egy egyszerű szerelmi történetnek indult az azóta eltelt időben hova fejlődött. Az ellenségek jöttek-mentek, de Mystic Falls sosem hazudtolta meg magát. Megmaradt egy kellemesen pompázó, mágikus helyként. Miután sikerült leküzdenie a saját korlátait, a széria mintha új erőre kapott volna és ha lehet ilyet mondani, akkor a csúcson szállt ki a játékból.

Mindenki (2015, Oscar-díjas, magyar rövid film)

Most Mindenki a Mindenkiről beszél. Mindenki számára másért fontos, vagy kedves ez a rövid történet. Vagyunk páran, akik azért kedvelik, mert átérezzük, jártunk már a főszereplő cipőjében. Akadnak mások, akik számára azért szívhez szóló alkotás, mert leleményességre és hősieségre ösztönöz. És valahol ott vannak az elveszettek, akik számára ez a film gyermekkor ártatlanságának elcsaklizásáról szól. De egy biztos, mindenkit megérint valamiért.

9. Panel Extra Blüdhaven

Pénteken a Warner Bros. merész bejelentést tett: Szóló filmet kap Batman első társa, Dick Grayson, aki miután szögre akasztotta a Robin gúnyát, felvette az Éjszárny nevet. Ki ő, és miért jött el az ideje, hogy ismét felbukkanjon a nagy vásznon? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a mai adásban.

9. Panel #003. Csodaország

A képzelet szép dolog. Főleg, ha szabadon használhatod. Ezért döntött úgy 1992-ben 7 illusztrátor, hogy hátat fordítanak a nagy kiadók politikájának és megteremtik az alkotók által birtokolt történetek fellegvárát. Ismerd meg az IMAGE Comics kínálatát!

9. Panel #002. Riverdale

Szeretnéd tudni mi zajlik a képregények világában? Kikre érdemes figyelni és miket célszerű olvasni? Tarts Joey-val két hetente, és ismerd meg ezt a lenyűgöző világot!

Rólunk szól - Szinkron családi hangulatban

Manapság már nem készítenek olyan sorozatokat, mint a Rólunk szól. Azzal tűnik ki a tömegből, hogy emberi, nézői érzelmileg rezonálnak vele és minden egyes epizódjával képes meglepni. Sosem hagy érzelemmentesen és bizony az sem árt, ha közel van a papírzsebkendő, ugyanis a sírás garantált.

Kilencedik Panel 001.

1x01. Hamilton megye

Mik a jó képregények ismérvei? Hol érdemes elkezdeni? Kikre érdemes odafigyelni? Miért ez a legjobb médium a történetmeséléshez?

Mozart in the Jungle III. - Velencei kavalkád

Gael García Bernal könnyedén minden idők legjobb színésze. Úgy lubickol a szerepében, ahogy csak nagyon kevesen tudnak. A Maestro, mint egy szórakozott, nagyra nőtt gyerek, mesteri tehetséggel megáldva teljesedett ki ebben a szezonban. Félelmetes volt nézni a játékát, és a karakter evolúcióját. Kétségtelenül ő napjaink egyik legerősebb és legszórakoztatottabb figurája. Csak miatta érdemes időt szánni a Mozart in the Jungle-ra. Tőle megtudhatjuk, hogy figurákat hallucinálni és hozzájuk beszélni távolról sem annyira ciki, mint amennyire a társadalom ezt ránk akarja erőszakolni. A művész ettől teljesedik ki és az, hogy képesek vagyunk rá csak azt fejezi ki, hogy bennünk is egy zseni lappang. Valahol. Egészen mélyen elrejtve a sok koszos doboz alatt.

Szuperhősök találkozása - A DCTVU crossoverek hetéről

Megtörtént minden DC rajongó álma, kedvenc hősei végre találkoztak egymással! Sőt, közös küldetésre is mentek, hogy együtt védjék meg a multiverzumot.

BNV Különkiadás: SZÍVEK SZÁLLODÁJA - Egy év az életünkből

A Szívek szállodája november 25. visszatért a Netflixre, hogy 6 órába csomagolva elmeséljék hol is tartanak most a lányok. A felemelő történetük minden momentuma okot biztosított arra, hogy legyen mit megrágnom ebben a podcastben. Tartsatok velem egy nem mindennapi utazásra kedvenc amerikai kisvárosunkba.

Az utolsó remény - Nem egy utolsó szinkron

A VIASAT6 egyik új sikersorozata az amerikai TNT-ről érkezett The Last Ship, ami itthon Az utolsó remény címen fut, a magyar változat pedig Aprics László szinkronrendező és Policza Imre hangmérnök értő kezei alatt készül kiváló színművészek közreműködésével. A Viasat és az SDI munkatársainak köszönhetően pedig mi is belenézhettünk a sorozat munkálataiba.

DC: Újjászületés - Batgirl, Titans, Flash

Május végén kezdetét vette az új időszámítás a DC háza táján. Az Újjászületés eddig osztatlan sikereket ért el, június és július legjobban fogyó címei kerültek ki ebből az istállóból (Június Top-20 15, Július Top-20 18). Mivel sok címet olvasok így most csokorba szedtem az elmúlt időszak legjobb történeteiről alkotott véleményem.

MONSTRESS - A benned szunnyadó szörny

Ismered azt az érzést, amikor nem tudod miért, de egy történet magához szólít? Mintha az lenne a végzeted, hogy átéld. Nem tudod miért, csak egyszerűen vágysz az élményre, és amikor eljön a nap minden megváltozik. Néhány történet meredek, merész és leleményes, míg mások elvesznek a világépítésben. Maika története az előbbi kategóriába tartozik.

Giant Days - Egyetem veletek

Borítóról ne ítélj - tartja a mondás. Esetünkben azonban pontosan a borító az, ami miatt már évek óta érdeklődöm a Giant days iránt. Persze sosem kezdtem el, csak lenyűgözött a minimalista stílusa, a szín használata és a rajz stílusa. Éveken át csak kerülgettük egymást végül pedig úgy döntöttem, hogy engedek a csábításnak és belecsapok a történetbe. Ekkor hirtelen megvilágosodtam. A Giants days az a képregény, amiről nem tudtam, hogy szükségem van rá, amíg el nem kezdtem olvasni. Mert egyetemre menni jó!

Stranger Things: Különös teremtmények kifordítva

Az év sorozata a '80-as évek ifjúsági filmjeinek minden bájával érkezett világszerte a Netflixre. Ám a STRANGER THINGS nem csak visszaidézi a klasszikus értelemben istenített ifjúsági filmek világát és visszacsempész valamit a "film" szó jelentéséből, hanem ennél sokkal többet nyújt. Élményt biztosít a néző számára, aki egyre mélyebben elmerül a 8 részes történet minden furcsaságában, ahol néhány kölyök biciklivel igyekszik valódi természetfeletti események ügyében nyomozni, hogy megtalálják eltűnt barátjuk.

Veronica Mars

Veronica Mars. Tudjátok minek tartják? Nos, magyarul én sem, hiszen a "Mályvacukorka", mint olyan megnevezés nem épp a legédesebb, de mégis talán az egyik legközelebb álló jelenség. Valahogy így érzünk mi is, akik a kemény (najó, talán nem mindenki) munkánkal megszerzett kicsiny vagyonunkat befektettük a filmbe. Mind mályvacukrok vagyunk. Biztosítottuk a készítőket és a szereplőket, hogy még ennyi év elteltét követően is kíváncsiak vagyunk rájuk, ők pedig mindezt egy olyan szerelmeslevéllel viszonozták, amelyhez foghatóval még sosem találkoztam. Azt hiszem ez az igazi EPIKUS LoVe.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék